Jump to content
IGNORED

Pozorište

Linda Lee

Recommended Posts

Posted

Ja bih njega pitao jel' bio u vojsci.....

Posted
Ja bih njega pitao jel' bio u vojsci.....
pa nije bio, ćale mu sredio... ili keva, pre keva, ćale mu je ginekolog...
Posted

Upravo sam dosao iz JDP-a sa predstave "Sumnjivo lice". Gledao sam drugi put u zivotu Glogovca u pozoristu, posle Hadersfilda, i sve mi se visi cini da je on nas ponajbolji glumac trenutno.Ali jedan od hajlajta mi je bio na kraju kada su glumci dobili aplauze. Svi su bili nasmejani i veseli, osim Micanovica, koji igra Aleksu. Bio je smoren kao da su mu upravo pobili familiju, sve gleda u pod, a na poslednji bis nije cak ni izasao.Kapiram da se oni smore od tolikog igranja i ponavljanja predstava, ali opet...

Posted
Kapiram da se oni smore od tolikog igranja i ponavljanja predstava, ali opet...
Ko zna šta ga mori.
Posted

Kakav selebriti drol - šta li je s Mićkom, zašto je zamišljen, koje li mu se misli roje.....

Posted
gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.
i ja sam sa filološkog al ovo jeste za izbegavanjeako bih morala jednom rečju da opišem predstavu, bila bi - neubedljivo.
  • 4 weeks later...
Posted
Tomaž PandurGlamurozni kazališni redatelj iz Maribora režirat će seriju regionalnih koncerata Severine Vučković. Radi se o “scenskoj multimedijalnoj bajci u četiri čina”, o kojoj Pandur kaže: “To treba doći vidjeti i doživjeti. Tražio sam što se krije unutar teksta tih pjesama, kakva je u njima atmosfera, situacija, koji su motivi njezine glazbe. Izazov za mene je bio i fenomen Severine, glazbenice koju obožavaju najšire narodne mase, a istovremeno intrigira i one s profinjenim ukusom. Kako je to biti ikona na nekom prostoru, što je to što je čini toliko karizmatičnom i toliko uzbudljivom svima, to je ono što me u fenomenu zvanom Severina zanimalo. Severina je heroina jednog određenog vremena i prostora i to je čini jako zanimljivom.”
Posted

kome je beše režirao koncert glamurozni gorčin stojanović?

Posted

mislim da je bila brena. i marija serifovic na evroviziji.

• 1 month later...
Posted

sad sam slušala na radiju intervju sa tatjanom mandić rigonat. danas počinju probe za nušićevu gospođu ministarku na večernjoj sceni u buhi. sve uloge će igrati muškarci, osim rake. u glavnoj ulozi goran jevtić. to bi volela da gledam.

Posted

mada mi se rediteljka bas i ne dopada, svidja mi se ideja o takvoj postavci predstave, pokusacu da je pogledam, ako stigne na red :-)... ja inace proslog meseca gledala operu ultimu, sto je kokan radio u ujvideki sinhaza-u. rekla bih da je bukvalno prenesen njegov licni konflikt, tj previse se vremenski poklopilo sa problamatikom koju je imao u ateljeu, al inace, odlicno. ansambl sinhaza fenomenalan, s tim sto je sada briljirao aron, emina bila malo losija, dok je npr u pomorandzinoj kori, gde su takodje zajeno igrali, emina bila bolja. takodje, bila je fenomenalna i u urbanovom mara/sadu . generalno, madjarski ansambli i urban su jako, jako dobri, ali je i istina da ja sve manje pratim beogradske predstave, sticajem okolnosti. zao mi je sto mlada rediteljka ana tomovic /mnogo, mnogo lepa mlada dama/ nije nista radila u poslednje vreme, mnogo mi se svideo njen brod za lutke...

Posted

Vidim da si u toku, da te pitam, možda znaš - da li išta sad radi u Ujvideki sinhazu rediteljka/koreograf Kinga Mezei? Njene predstave u Ujvideki sinhazu i ona jedna u beogradskom Narodnom su mi vrh svega što je rađeno u Srbiji poslednjih petnaestak godina.

Posted

eh, pa nisam znalac, a nisam ni iz novog sada da bi mi odlazak u ujvideki sinhaz bio lagan, iz zrenjanina sam, pa odem tek kad mi bas preporuce nesto... a s obzirom da se u zrenjaninu nekih 4-5 godina odrzavao festival vojvodjanskih pozorista, pratila sam neke predstave i ujvideka i kosztolanyi dezso szinhaz-a /u oba pozorista su radili i balaz i elvira, urban samo u subotickom/. vidim da je i kinga prve predstave radila u subotici, posle je radila i u novom sadu i u subotici, ali ja ni jednu njenu predstavu nisam gledala. koliko sam prosvrljala sad po repertoaru, u novom sadu se daje njena predstava berzian i dideki, a u subotici igra u puno predstava koje je radio urban, a daje se i predstava koju je ona rezirala - originalni hamlet.