Jump to content

Pozorište

Featured Replies

aj, cmrlj, idemo u pozoriste da vidis zasto ni narednih pet godina tamo necemo ici. to je bilo pre sedam godina.
Ne cudi me sto ljudi sa ovakvim stavom ne pogledaju nista dobro

da li je neko gledao 50 udaraca?simpatična je rediteljka.

ja se sve kanim al nikako da se organizujemkako ti se svidela predstava?

pa nisam gledao. :Dpitao sam radi preporuka.

Nove-stare predstave, Aj Karmela (Atelje 212)i Čorba od kanarinca (Zvezdara teatar).Ako neko ode pre mene, nek' napiše utiske.

smeniše Mišu Vukobratovića tj. dao ostavku pod pritiskom sindikata, sličan princip kao u Ateljeu.Da li se to sprema pozorišna revolucija?

jel gledao neko otela?

jel gledao neko otela?
gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.
gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.
hvala na preporuci, to je onda neshto bash za mene :lolol:
hvala na preporuci, to je onda neshto bash za mene :lolol:
Uzmi u obzir i da je njoj vrhunska predstava Glavo luda, Pozorišta na Terazijama, kao i ceo repertoar tog pozorišta, a omiljeni glumac joj je Dejan Lutkić.
Uzmi u obzir i da je njoj vrhunska predstava Glavo luda, Pozorišta na Terazijama, kao i ceo repertoar tog pozorišta, a omiljeni glumac joj je Dejan Lutkić.
a pa onda nishta :lolol:madaopet. mozda zena ume da razdvoji visoku umetnost od zabave za narod? :unsure:
a pa onda nishta :lolol:madaopet. mozda zena ume da razdvoji visoku umetnost od zabave za narod? :unsure:
Ne. Filološki je to...

Čekaj tićeru, ša Lutka kao loš glumac, a?

Ne. Filološki je to...
:thumbsup:
Čekaj tićeru, ša Lutka kao loš glumac, a?
nije loš glumac, nego je loš basketaš...