February 20, 201312 yr aj, cmrlj, idemo u pozoriste da vidis zasto ni narednih pet godina tamo necemo ici. to je bilo pre sedam godina.Ne cudi me sto ljudi sa ovakvim stavom ne pogledaju nista dobro
February 21, 201312 yr Nove-stare predstave, Aj Karmela (Atelje 212)i Čorba od kanarinca (Zvezdara teatar).Ako neko ode pre mene, nek' napiše utiske.
February 22, 201312 yr smeniše Mišu Vukobratovića tj. dao ostavku pod pritiskom sindikata, sličan princip kao u Ateljeu.Da li se to sprema pozorišna revolucija?
March 1, 201312 yr jel gledao neko otela?gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.
March 1, 201312 yr gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.hvala na preporuci, to je onda neshto bash za mene
March 1, 201312 yr hvala na preporuci, to je onda neshto bash za mene Uzmi u obzir i da je njoj vrhunska predstava Glavo luda, Pozorišta na Terazijama, kao i ceo repertoar tog pozorišta, a omiljeni glumac joj je Dejan Lutkić.
March 1, 201312 yr Uzmi u obzir i da je njoj vrhunska predstava Glavo luda, Pozorišta na Terazijama, kao i ceo repertoar tog pozorišta, a omiljeni glumac joj je Dejan Lutkić.a pa onda nishta :lolol:madaopet. mozda zena ume da razdvoji visoku umetnost od zabave za narod?
March 1, 201312 yr a pa onda nishta :lolol:madaopet. mozda zena ume da razdvoji visoku umetnost od zabave za narod? Ne. Filološki je to...