I*m with the pilots Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 aj, cmrlj, idemo u pozoriste da vidis zasto ni narednih pet godina tamo necemo ici. to je bilo pre sedam godina.Ne cudi me sto ljudi sa ovakvim stavom ne pogledaju nista dobro
Ryan Franco Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 da li je neko gledao 50 udaraca?simpatična je rediteljka.
belch Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ja se sve kanim al nikako da se organizujemkako ti se svidela predstava?
Ryan Franco Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 pa nisam gledao. :Dpitao sam radi preporuka.
halloween Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nove-stare predstave, Aj Karmela (Atelje 212)i Čorba od kanarinca (Zvezdara teatar).Ako neko ode pre mene, nek' napiše utiske.
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 smeniše Mišu Vukobratovića tj. dao ostavku pod pritiskom sindikata, sličan princip kao u Ateljeu.Da li se to sprema pozorišna revolucija?
teacher Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 jel gledao neko otela?gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.
gospa buba Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 gledala moja koleginica, rekla da je odličan. zaključujem, dakle, da je za izbegavanje, obzirom da ona predaje srpski.hvala na preporuci, to je onda neshto bash za mene
teacher Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 hvala na preporuci, to je onda neshto bash za mene Uzmi u obzir i da je njoj vrhunska predstava Glavo luda, Pozorišta na Terazijama, kao i ceo repertoar tog pozorišta, a omiljeni glumac joj je Dejan Lutkić.
gospa buba Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Uzmi u obzir i da je njoj vrhunska predstava Glavo luda, Pozorišta na Terazijama, kao i ceo repertoar tog pozorišta, a omiljeni glumac joj je Dejan Lutkić.a pa onda nishta :lolol:madaopet. mozda zena ume da razdvoji visoku umetnost od zabave za narod?
teacher Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 a pa onda nishta :lolol:madaopet. mozda zena ume da razdvoji visoku umetnost od zabave za narod? Ne. Filološki je to...
teacher Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Čekaj tićeru, ša Lutka kao loš glumac, a?nije loš glumac, nego je loš basketaš...
Recommended Posts