Jump to content
IGNORED

Pozorište

Linda Lee

Recommended Posts

Posted

To ti je kad te priznaju iz političkih razloga, iz političkih će i da sa'rane. Mislim na Frljića, ne na Ljušu.

• 4 weeks later...
Posted

Zaista volim decu, te male slatke švrćane, ali zaista te iste baš i ne volim na pozorišnim predstavama za odrasle™. Nisam smogla snage da bolje osmotrim ali čini mi se da je 90% publike danas u SNP-u na predstavi "Sluga dvaju gospodara" bilo uzrasta 5. osnovne. A one tetkice šatro zadužene za nekakav red sede sve vreme napred i gledaju predstavu, kulerski...

• 1 month later...
Posted

Jel gledao ko naše Pajtonovce?

jel misliš na državni posao?

Posted

Ma jok, napravljena pajtonovska predstava Spamalot, Kojo, Djuricko itd. Bila premijera neki dan.. Kojo se vratio u pozoriste posle 20 godina.

Posted

http://www.spamalot.rs/

Brodvejski mjuzikl

Monty Python's “Spamalot” je mjuzikl komedija bazirana na filmu “Monti Pajton i Sveti Gral” i jedan je od najpopularnijih mjuzikala ikada odigranih na Brodveju.

Originalna Brodvejska produkcija je urađena 2005. godine i “Spamalot” je odmah dobio Tony nagradu za najbolji mjuzikl i još dve Tony nagrade - Sara Ramirez za ulogu Dame iz Jezera, i Majk Nikols za najbolju režiju mjuzikla. Na istoj dodeli, “Spamalot” je bio nominovan za čak 14 Tony nagrada.

Tokom skoro pet godina teatarskog života na Brodveju, predstava je izvedena više od 1,500 puta i videlo je više od 2 miliona ljudi.

Uloge: Nikola Kojo, Jelena Jovičić, Nikola Đuričko, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Srđan Timarov, Miroljub Turajlija i Ivan Marković.

Cena ulaznica: 1900, 2200, 2700 i 3800 dinara

Posted

To. Delovalo zanimljivo i kad su pisali da se priprema... Pa onda nisam cuo nista do premijere neki dan.

• 4 weeks later...
Posted

"Poznati srpski glumac Sergej Trifunović planira da otvori svoje pozorište u Beogradu. Reč je o ozbiljno pripremljenom projektu, koji je već predstavljen gradskim vlastima, gde je naišao na podršku."

:Jova:

Posted

buhe plešu rock'n'roll. 5 centi. rasprodaja umjetnosti.

• 1 month later...
Posted

"Ljubavno pismo" u Ateljeu 212. Fenomenalna, duhovita predstava, i od kamena bi izmamila osmeh. Svi glumci raspoloženi i sjajni. Dlanovi mi brideli od aplaudiranja na kraju.    

Posted

Od mene preporuka za "Moje nagrade" na maloj sceni Narodnog. Slobodan Bestic kao T.B. i suflerka.

www.narodnopozoriste.co.rs/moje-nagrade

Posted

"Kumovi" Zvezdara teatar, jebenica - odlična, Brstina car.

• 2 months later...
Posted

da ne ostane nezabelezeno, otisao je jos jedna sjajan lik sa ovih prostora  /ja tek malocas slucajno nabasala na tu informaciju, izvinjavam se ako je negde spomenuto/...

rip tomaz pandur

Posted (edited)

kokan rulezz

dogvil i julije kajzer

sad ce da pravi kostanu sa ovima iz tivta sa onim sarajlijom.ne mogu da me ubijes da se setm kako se zove al peva ko zmaj

mozda vreco?

bozo vreco!!

Edited by bradilko