Jump to content

Pozorište

Featured Replies

jel' zna neko, da li je naša baletna trupa ''una saga serbica'' uzdala neki dvd i ako jeste, gde to može da se nabavi

• 2 months later...
  • Replies 481
  • Views 65.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od preksinoc pohadjam predstave na 27. jugoslovenskom pozorisnom festivalu u mom gradu.  veceras sam gledala eichmann u jeruzalemu zagrebackog kazalista mladih i to je tri sata jako jako zanimlji

• Balet je bio super, dosta sam happy što sam bila. Jeste, bilo bi vrv malo lepše na Velikoj sceni Narodnog (doduše to znači i 5x manje ljudi u publici*) ali i ovo je bilo sasvim u redu.  Najv

• Gledao sam sinoć Edipa u JDP-u. Predstava je smeštena u moderno doba, radnja se odvija uglavnom u kafani. Likovi i tekst je baš po drami, više liči na neki krimić i baš je fino sve uklopljeno. U kafan

Posted Images

Sinoć u Teatru levo, Čovek, zver i vrlina.  Privukao me je tekst i što nikad nisam bila u tom pozorištu koje iako amatersko, radi po delima pisanim za pozorišta, dok profesionalna pozorišta rade po adaptacijama filmskih scenarija i romana kao npr. Ranjeni orao. Čestitke Teatru levo!

Edited by halloween

cini mi se da nisam kacila delove omiljetog mjuzikla koje sam pokrala;

• 3 weeks later...

okej... totalno pod utiskom. ko se trenutno nalazi, kojim slucajem, na ovom krajicku planete (melb/aus), ogromna preporuka:

depthoffield1.jpg

CHUNKY-MOVE_-DEPTH-OF-FIELD_2.jpg

edit: e da, muzicka podloga je vecinom muzika iz 'solarisa', eduard artemyev-a. odlicna kombinacija sa zvukom samog grada.

Edited by roksi

• 2 weeks later...

Znoj pršti na sceni Kult dok  igra maestralni i nesvakidašnji Radoslav Rale Milenković u predstavi Naši dani, a ja sam posle neznamnisamakoliko u pozorištu viknula- bravo!

Edited by halloween

• 2 months later...
  On 5. 6. 2015. at 8:51, kobni zelaya said:

:lolol: 

(mogu misliti sta veli kostjukov & co)

Ali, svi su se pokupili i otišli na ćevape. :lol:

On 5. 6. 2015. at 9:50, kobni zelaya said:

Ali, svi su se pokupili i otišli na ćevape. :lol:

prioriteti  :lol:

• 2 weeks later...

Monodramu Moje nagrade na maloj sceni Narodnog preporucujem za gledanje. Slobodan Bestic je odlican glumac divne dikcije. Nije bilo improvizacije teksta, a glumac je neprestano u pokretu, a povremeno komunicira i sa suflerkom, koja igra Bernhardovu tzv. tetku. On sad tako izgleda da moze vrlo lako da se transformise od 25-godisnjaka do 70-godisnjaka.

Cini mi se da sam u publici videla jednu forumasicu. Publika nije reagovala na provokacije iz teksta u ocekivanoj meri, ne mislim naravno samo na smeh, ali smo bili gotovo necujni. Aplauz na kraju je bio dug i zasluzen.

Edited by halloween

Odlicna komedija "Drz' ne daj" mlade reziserke Maje Grgic, u sali gimnazije Laza Kostic u Novom Sadu. Tri sjajna mlada glumacka talenta na sceni (Sonja Mladenov carica), dobar scenario i smejanje koje ne prestaje tokom cele predstave. :thumbup:   

• 2 weeks later...

filmovano pozoriste. pina foreva.

• 2 months later...

Samodopadni Frljić preksinoć u/na BITEF-u.

On 22. 9. 2015. at 20:28, notenoughreasonsforclaire said:

Samodopadni Frljić preksinoć u/na BITEF-u.

pa kad je pošo lopatom na bager :D

Reveal hidden contents