Jump to content
IGNORED

Stand Up

Joshua

Recommended Posts

Posted

U ovom trenutku je potrebna jaka moderatorska ruka pa rekoh da te malo iznerviram :P Dzoni Fazoni i ovaj lik sto skida majcu su ipak favoriti.

Posted (edited)

ovo me je odusevilo, jebeni mkdsl.http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-06-11-2010/marko-milosevic-vece-otvorenog-mikrofonaono kao fazon...znas taj fazon koji je do jaja...kao tripuju se da je fazon, kao ono...brate...do jajajbt, empe ce se oduseviti kad vidi ovo.

Edited by kojot
Posted (edited)

a šta, vama ovo nije smešno? :lol:edit: više ne hejtujem ovog viklera toliko.

Edited by Odd_Job
Posted
a šta, vama ovo nije smešno? :lol:edit: više ne hejtujem ovog viklera toliko.
stand up - smack down
Posted
Frankie Boyle :Hail:(treba malo vremena da se "udje" u skotski naglasak... ali, posle ide lako ^_^)
Posted

Nije mu loš nastup, ali mi je bolji bio u mock the week, što se nikako ne može reći Dara O'Briana koji rula u stendapu a ovamo samo sedi...

Posted
Nije mu loš nastup, ali mi je bolji bio u mock the week, što se nikako ne može reći Dara O'Briana koji rula u stendapu a ovamo samo sedi...
Dara je u Mock the Week "moderator" emisije, pa mora da ostavi prostora i ostalima da se razmahnu... u solo nastupima razbija. A Frankie je kralj nekorektnog humora :P
Posted

Nije bas stand-up, ali opet... ucesnici su poznatiji japanski komicari (dvojica koji cine Downtown, Matsumoto i Hamada su najvece zvezde). Pa ko ima par sati viska (:D), moze da proba japanski humor. Zaplet je slican kao i u legendarnom "Silent Library" serijalu... takmicarima je zabranjeno smejanje, a organizatori se trude da im otezaju... kazna je batinom po turu™. Prilicno glupa ideja, ali funkcionise :P

Posted

Vec su obrisali onaj Frenkijev video iznad (zbog autorskih prava), pih. Ali, ako se "potrazi" postoji ceo DVD prikladnog naziva "Frankie Boyle: If I Could Reach Out Through Your TV And Strangle You, I Would".A 30.11. pocinje njegov sou na Channel 4 - "Tramadol Nights"Do tada, best of iz "Mock the Week". ^_^