Buck Naked Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Evo jednog novijeg nadrndanog, a odličnog:
mandingo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jos 1 imitator. Jim Breuer ex SNL. Njegov Joe Pesci je neverovatan.
Musharaf Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 kraljИживљавање, најјаче је кад Дабји објашњавају шта је то 'глечер'.
Eidyia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Colbert na Correspondent's dinner - klasik. ^_^ Kasnije je ispričao da mu je Đorđ nakon govora prišao i rekao "well done". Možda ribica nije ni ukačio perverznu količinu sprda i prcanja u mozak koje mu je ovaj priuštio. (Meni su na toj snimci (između ostalog) za lolz i ukiseljene face ostalih prisutnih, rastrganih između šoka, zgražanja i kidanja od smij'a) Ne vidim da je neko pomenuo: Jim Carrey.Eto, preduhitri me. Genijalac. + Martin Short.
msmodesty Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 (edited) zasto se to nikada nije zapatilo kod nas? jel postoji to jos negde osim engleskog govornog podrucja? uvek mi se svidjala ideja da odes u kafanu sa tako nekim stendap komedianom.ima ih u frakofona dosta i trenutno su jako popularni (najpopularniji i najbolje placeni glumci) silom prilika samo njih i pratimo ovde jezik i fazoni su razliciti i anglofonski stand up slabo prolazi kod frankofona i obratno.. nazalosttek nekoliko koje ja volim:legenda Dany Boon i njegov legendarni skech koga ljudi ovde znaju napamet o posti, salterima i redovimaJamel Debbouze u improvizaciji Madame Pipi - zena iz publike odlazi u wc u sred njegovog nastupa i on krece u improvizacijuFlorence Foresti, skec o kasnjenju na posao i sastancima, izuzetna imitatorka, pise sve svoje skecheve, rezira pozorisne predstave i glumi na filmu Edited October 23, 2009 by msmodesty
Joshua Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 (edited) Modestini Francuzi me podsetili na Annu Marchesini- valjda najbolju italijansku komicarku.Osamdesetih je radila u grupi Trio, ona i dva tipa, a skecevi su bili nesto slicno Fry & Laurie rutini. Onako malo high brow.Vec je dugo nema, zbog bolesti. :( Ovo su neke od imitacija, nije neophodno znati italijanski da bi se videlo da je sjajna.ko ga govori, biće mu jos bolje :DVoditeljke dnevnika na RAI-uGina Lollobrigida (ovde je dodatno improvizovala da izvuce Albanovu napaljenost)Rita Levi MontalciniU Italiji je komedija na zalost svedena na kreveljenje (preovladava i samo i u kombinaciji oblacenja muskaraca u zene, ko BB show) i glupe skeceve, s jedne strane, i na politicku satiru, s druge strane. Kad je ovo drugo u pitanju jako su dobri siblings Guzzanti, ali ih necu sad kaciti ovde. Oni rade i imitacije uokviru tih politickih skeceva. Tu je jos i Paola Cortellesi koja je fenomenalna, ali ni ona ne vredi ako se ne poznaju jezik i likovi (a ja vam od srca zelim da nikad ne cujete Stefaniu Prestigiacomo i Danielu Santanche'). Stavljam ovo, ko je upoznat sa situacijom znace da ceni :D Ova je emisija, mislim, ukinuta. A ovo je Paola kad je Paola Edited October 24, 2009 by Joshua
Buck Naked Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 E sad baš svi imaju standup.. I Francuzi i Italijani i kurci-palci.. ne može to tako!
Eidyia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Modestini Francuzi me podsetili na Annu Marchesini- valjda najbolju italijansku komicarku.Voditeljke dnevnika na RAI-u Kako ih je dobro skinula! Afektiranja, gestikulacije, meškoljenja u stolici...wub. Pogotovo otkad su ove listom (godinama prije) počele kopirat Lili Gruber. Al' strava, pokidah se.Komičar - imitator Dario Ballantini je 1 dragulj, pače, draguljčina njihove scene, ne znam za nekoga tolike moći transformacije, lik je nevjerojatan, na tv-u ga ima (Striscia la notizia, satirični "Dnevnik", Canale 5), ja gledam i guštam. Imitira uglavnom likove tal. javne scene, pojavljuje se na VIP događajima i onda još dok je "in the caracter" prilazi ljudima i davi ih. Ipak, imitacija Berlusconijeve ministrice Michele Brambille je apsolutni vrh. (Ignore prvih 14 sekundi najave) Evo, da bar približimo lik gđe Brambille. I evo ga kao 1 Valentino (The kreator)Eto, jako kratak video, ali samo da se vidi princip - priđe ekipici, nešto im provali i ode. Ipak, satira im je strava. Al' to nije tema.
Joshua Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 (edited) Dobar je taj Dario :), znam za njega već duže, ali nikako ime da mu zapamtim (i sad proveravala).Mada, nisam preteran fan Striscie- beš satiru koja je na Berluskonijevom platnom spisku.Anyhow, tražila Gerija Valentajna iz King of Qeens i naletela na ovog Miča. Ovo nije loše. Ostalo na jubituu je 'nako, niš' posebnoI još jedan Kaparulo (uvod je malo duži, on se malo ugojiška, ali je i dalje )Sad ću da trolnem rodjeni topik, ali moram da stavim i Kregov intervju sa Hjuom Lorijem. Meni jedan od boljih na utubeu.I strava intervjui sa sestrom Lin. :DDobri su i oni sa Stivenom Frajom, al to drugi put. Edited October 25, 2009 by Joshua
Eidyia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ma, mislila sam na satiru an ženeral, i u tv/stand up/pisanoj formi.A Striscia nemilice roka po Berlusconiju (koliko ih pratim, a pratim ih redovno, rade to na dnevnoj bazi), u stvari, da ne pljuju po čitavoj javnoj i političkoj sceni, mada se emisija ne bazira samo na tome, oni bi taman ispali kao neka vrsta "oporbenjačke" emisije. Ali, ne, nisu opredjeljeni, naprosto - učitaju pizdariju i glasno to kažu. Zato ih volim. Osim što su mi potpuni urnebes. :D I da, meni je bilo sumLJivo koliko zapravo kenjaju po Silviju, micim, bilo je tu i krajnje niskih udaraca (ismijavanje tzv. napoleonskog kompleksa, afera sa klinkicama i starletama), ali ni Berlusca nije tolika idiotina da čačka u kultnu emisiju koja je zlatna koka Mediaseta, ima ogromnu gledanost, traje već 20 godina i redovno dobija tamošnje tv Oscare. I da me ne spališ jer ti trolam topic, eve opet Stewart (šta ću, volim), u nekoliko djelova, pa klikćite related videos, kvaliteta zvuka je mogla bit i bolja, ali nastup je da umreš, bolji od onoga kojeg sam već kačila.I wub lubi jer voli Đona Olivera.
luba Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 za outovane fanice dzona olivera i katolicke doktrine ne umem da ubacim klip iz daily show jer sam tupsonu istoj emisiji bila i suzi curb your esman, odlicna jenaleteh i na ovo: tina fej pre nego sto je postala sara potpredsednica.
luba Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 emi nije dovoljna nagrada za ovu majstoriju.stjuart prevazisao sebe a na imitaciji mogu da mu zavide.we have to take back this country
teacher Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 emi nije dovoljna nagrada za ovu majstoriju.stjuart prevazisao sebe a na imitaciji mogu da mu zavide.we have to take back this country car, objasnio™...
Recommended Posts