Jump to content
IGNORED

Stand Up

Joshua

Recommended Posts

Posted

Ovo je vise crowd interraction nego stand up. Ali big Jay rules!!!     

• 4 weeks later...
Posted

Ne znam gde da stavim, ali Džon Stjuart potpuno briljira od kad je objavio da se povlači. Ovih par meseci su bili čista radost. Još mesec dana, a onda smak sveta. :cry:

Posted

džon oliver je više nego kompetentna zamena

Posted

Dobar je i Oliverara, ali mi je Stjuart nezamenjiv. Ima bolji delivery i nekako je harizmatičniji, meni bar.

Posted

obojica ubijaju u poslednje vreme, a kada kreće colbert da radi late show?

a conan, moj nekadašnji omiljeni host, postao nešto baš slabušan :(

Posted

obojica ubijaju u poslednje vreme, a kada kreće colbert da radi late show?

a conan, moj nekadašnji omiljeni host, postao nešto baš slabušan :(

Kolbert u septembru. Ja sam se baš glasno smejao kad je Stjuart razbijao Skaliju. :lolol:

Posted

steward je odlican na tv, ima i dobar stand up. oliver i colbert mi nikada nisu bili smesni - nit stand up, nit talk show.

Posted

jel stjuart najavio sta ce raditi sledece?

cudno je da se povlaci u godini pred izbore, kada bi realno razbio sa rejtinzima.

jedino ako mu je proradila sujeta sto su ga ucenici nadmasili.

Posted

jel stjuart najavio sta ce raditi sledece?

cudno je da se povlaci u godini pred izbore, kada bi realno razbio sa rejtinzima.

jedino ako mu je proradila sujeta sto su ga ucenici nadmasili.

Ma nije, kaže da mu se sve odavno smučilo i da je odavno hteo da ode. Nekoliko puta je ove godine govorio o tome. Prošle nedelje mu je bio gost Mekfarlan, koji je neviđeni radoholik, pa mu je stjuart govorio da treba da uradi kao on i "just quit".

stuart, ne stewart :)

Jon Stewart mu je scensko ime.

Ja inače do skoro nisam znao koliko je on bitan i uticajan u televiziji, mislim van kamere.

Posted

bila sam spremna desnu levu ruku da dam za to da se piše stuart

apologies

Posted

ja sebi neću oprostiti što sam pre par godina propustio da idem na snimanje daily showa. dobio sam i kartu i sve, ali sam se zapio u baru preko puta studija sa nekim prezanimljivim dedom (ex-špijun) i zakasnio na snimanje. nakon toga sam ušao u prazan studio, čisto da vidim kako izgleda i jako mi se sve činilo malo i skučeno.

Posted

Meni najvise pasuje Craig Ferguson. Emisija kada mu je gostovao Ricky Gervais mi je jedna od najboljih stvari na tv-u ikada.

Posted

Meni najvise pasuje Craig Ferguson. Emisija kada mu je gostovao Ricky Gervais mi je jedna od najboljih stvari na tv-u ikada.

E vidiš, meni je taj Kreg Ferguson bio ništa. Pokušavao sam više puta da ga gledam i nit mi je bilo smešno, niti zanimljivo, niti mi on ima ikakvog šarma. Stvarno mi je bila misterija zašto je tako popularan. :huh: