Skyhighatrist Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Da, video sam ponesto na YT, mnogo je bolji u animacijama nego u stendapu... Zna povremeno da bude smesan i na tviteru though...
Takeshi Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 richard pryor roast iz 1977. 2-3 kamere, pryor pali cigarete neprestano, gomila nekorektnih sala... (pryor pocinje na 26. minutu) u jednom trenutku se pojavljuje i mladi robin vilijams.
Vapad Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 http://www.billburr.com/podcast/monday-morning-podcast-8-4-14 Danas bio posebno dobar, tj. blizu mog raspolozenja pa mi legao vanredno, ali redovno odličan, preslušao sam zadnje četiri godine, fantastično, trenutno jedan od najboljih živih.
mandingo Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 zaborvio sam da plugujem 'jim norton show'. internet based, ide na vice.com i YT-u, malo stand up, malo interview - little yimmy rulz, idite da odgledate.
Takeshi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) bbc standup o skotskom referendumu. (dok potraju online) kevin je dobar, ali malo tezi za pracenje zbog naglaska. Edited September 9, 2014 by Takeshi
Takeshi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 zaboravih, bio je i jack dee, kao engleska strana.
morgana Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Er neko rekao da je Last Week Tonight with John Oliver odličan? Znam da je derivat, ali užasno mi prija, i mnogo se smejem. A njegovi rantovi o klimatskim promenama i šarlatanima mogu da se emituju deci kao obrazovni program. dobar je ali se krevelji bas pretjerano.
Lrd Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 dobar je ali se krevelji bas pretjerano. Tripuješ i nemaš pojma.
Takeshi Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 nije standup, ali kad se vec pominjao john oliver. ^_^ http://youtu.be/oSk-C7W0L28
B_B Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Bill Burr izdao novi special...izgleda samo na netflixu. Ima li se negdje "kupiti" ili kupiti (a da nije netflix)? Gleda mi se bas.
akibono Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Bill Burr izdao novi special...izgleda samo na netflixu. Ima li se negdje "kupiti" ili kupiti (a da nije netflix)? Gleda mi se bas. pojavio se danas
Recommended Posts