Jump to content
IGNORED

Stand Up

Joshua

Recommended Posts

Posted
51ErLkcIKML._SX500_.jpgDemetri Martin: Standup Comedian (2012) - dobar, al opet mu mnogo vise lezi kratki format kao u Important Things with Demetri Martin.
  • 3 weeks later...
Posted

Novi Dara O'Brian ok, samo to, ok.Sarah Millican isto ok, sa par ROFL više.Michael Mcintyre je izmedju meh i genijalnog :)Neka se pripremi John Bishop.Gledao pre neku nedelju Seinfeldov standup jedan, vrlo zabavan.Nedostaje mi Prajor i Marfi, a bojim se da ih ponovo, po deseti put gledam, šta ako mi jednog dana prestanu biti smešni.BTW, nije stand up ali izašli The Mark Steel Lectures u originalnom, video, izdanju, slušao na radio 4, sada kada gledam malo manje dobro ali i dalje izuzetan serijal vredan gledanja!

Posted
Novi Dara O'Brian ok, samo to, ok.
craic dealer? vec ima da se nabavi™??odoh u potragu!
Posted

Da, i nekako mi je bled u odnosu na Džek Di, Kraljevsko Pozorište i London, i mnogo manje i lošije radi sa publikom što mu je inače trejmark.

Posted

fala za tip o dari. u prvom trenutku sam pomislila da pričate o serijalu dara o'briains science club. odgledala jednu epizodu toga i baš mi je bila mnjah...

Posted

IzašliPaul ChowdhryJack Whitehall :heart:Frankie Boyle !!! - The Last Days Of Sodom - ugojio se skot, još ako je pukao više nego na prethodna dva biće za uz kokice.Jon Richardson - Peter Kay |-njih ne znamLee Nelson - /

Posted

imao je frankie pre par meseci specijal za channel4, the boyle variety performace.http://www.youtube.com/watch?v=OSBQQDsLl8Uhttp://www.youtube.com/watch?v=AkP8kpNAgGw

• 3 weeks later...
Posted
bog
What is the trait you most deplore in yourself?I have an absolutely beautiful penis. It’s stunning in every way. God I hate my perfect penis.
Posted

Gledao veceras Gervaisa uzivo. Vrlo dobro, znao sam mozda cetvrtinu fora od pre, ali i oko njih se trudi, ne otaljava. Sto bi rekla tetka iz Bosanske Krupe, svaka cast, pravi majstor. Na samom pocetku je zajebavao publiku (Svedjane) na istorijsko-nacionalno osnovi, kao: "Vidim vama ovde nije hladno, u vama cuci Viking.... ali, nije ni meni hladno, jer u svima nama u Evropi cuci mali Viking... a to je zato sto ste nas sve silovali. Dugo... i previse...". Itd, itd.

• 1 month later...