Jump to content
IGNORED

Stand Up

Joshua

Recommended Posts

Posted

ma majk skiner je njega pokrao.i ovi iz gta 4 su pokrali mjuz iz srbskog filma <_<

Posted (edited)

a lejdi gaga što kopira džej-kej?

Edited by copkillah
Posted

A Rijana sto kopira Seku?

• 2 weeks later...
Posted

premijera je 22. aprila.

Posted
premijera je 22. aprila.
Ja sam avangarda neradnicke klase! :D
Posted (edited)

Talking Funny - odličan, proletelo za sekund, sada me Džrvejs manje nervira a CK potvrđuje da je trenutno jedan od najboljih (na svetu ;) )

Edited by Vapad
Posted
Talking Funny - odličan, proletelo za sekund, sada me Džrvejs manje nervira a CK potvrđuje da je trenutno jedan od najboljih (na svetu ;) )
a oni se lepo dogovorili da je sajnfeld najbolji.
  • 2 weeks later...
Posted

nije Stand up već Q&A, al nema prigodnije topica.Kevin Smith u najnovijem zvaničnom izdanju - "Too fat for 40" (ulinkovani su svi parčići na YT)http://www.youtube.com/watch?v=RVS69niB3Bsmeni je urnebesan. naročito deo o Wayne Gretzky-ju.prethodna tri dela su takođe odlična:An Evening with Kevin SmithAn Evening with Kevin Smith 2: Evening HarderSold Out: A Threevening with Kevin SmithKevin Smith: Too Fat for 40

Posted
nije Stand up već Q&A, al nema prigodnije topica.Kevin Smith u najnovijem zvaničnom izdanju - "Too fat for 40" (ulinkovani su svi parčići na YT)http://www.youtube.com/watch?v=RVS69niB3Bsmeni je urnebesan. naročito deo o Wayne Gretzky-ju.prethodna tri dela su takođe odlična:An Evening with Kevin SmithAn Evening with Kevin Smith 2: Evening HarderSold Out: A Threevening with Kevin SmithKevin Smith: Too Fat for 40
Oma skidam taj "Too Fat for 40". Ostale sam sve pogledao i izuzetno su zanimljivi/smesni cak i kada malo ide na pishicu...