Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

a shta ce im, kad vec imaju 5 drugih radija? :unsure:

pa da bi ih imali 6

ukrupnjavanje tržišta, da ne kažem 1 monopol

<_<

Posted (edited)

mislim, isto je pitanje kao sa grcima, zashto uzimaju neshto shto je ochigledno i etablirano drugachije, da bi napravili neshto shto je isto kao i sve drugo, a pri tome to vec imaju, ono, u kolichinama? gde tu stoji pricha o ponudi i potraznji? daj mi josh kilo toga? :unsure:

pa napravice 6 radio i onda ce prodavati oglase kao ZM za njegovih milion kablovskih kanala,svaki ima ser nulazareznesto ali kad se sve sabere,cifra postaje ozbiljna

edit:ima li sanse da radio program ne postane copy/paste ostalog u etru tj. razbribriga za muzicke tupsone?

Edited by Haralampije
Posted (edited)

mislim, isto je pitanje kao sa grcima, zashto uzimaju neshto shto je ochigledno i etablirano drugachije, da bi napravili neshto shto je isto kao i sve drugo, a pri tome to vec imaju, ono, u kolichinama? gde tu stoji pricha o ponudi i potraznji? daj mi josh kilo toga? :unsure:

licno mislim (nemam dokaze vec nagadjam) da je samo delimicno ovo njihova prica i da su posrednici za neciji posao (politicki ili ekonomski interes).

njih studio b nece mnogo kostati, srezace troskove maksimalno, smanjice broj zaposlenih, a od grada beograda (i svih ostalih koji budu imali budzete za medije) preko tzv. 'projektnog finansiranja' i ostalih drzavnih/gradskih/opstinskih budzeta ce dobijatai sasvim solidnu lovu koja ce nadomestiti dobar deo troskova. zbog svega toga studio b ce imati manje zaposlenih (osetno manje), mozda ce se iseliti iz beogradjanke, ali ce zadrzati neki segment 'gradskog' programa i na radiju i na televiziji.

Edited by Bane5
Posted

sasvim sigurno su posrednici, a za koga videcemo uskoro. TDI je imao inace inteligentnu politiku da ne kupuje nacionalne nego lokalne stanice i da ih umrezava. ovo se ne uklapa u to jer je teritorija studija b vec pokrivena sto prilicno ocigledno ukazuje da neki shady deal

Posted

edit:ima li sanse da radio program ne postane copy/paste ostalog u etru tj. razbribriga za muzicke tupsone?

rekao bih da nema. sloba otisao u penziju u pravo vreme... :(

Posted

Ostaju li direktorka i zamenica debelica?  :naughty:

Posted

Bilo bi najbolje da se Studio B pretvori u pečenjaru. Ali ostaće razglasna stanica režima ...

Posted

I šta će sada biti sa Agapeom?

Kažite, raspitajte se, ako su novi vlasnici ateisti, plašim se za emisiju... 

Posted (edited)

mislim da to niko ne moze da zna u ovom trenutku.

opet, ja licno verujem da neke od emisija tv studija b nece u pocetku biti dirane (nivo 23, agape i sl.)

Edited by Bane5
Posted

Nivo23 je jedina kulturna emisija ne samo na Studiju B već na svim domaćim televizijama, koja traje u kontinuitetu već četvrt veka. Da je ovo normalna država, Pavlović bi mogao slobodno u penziju i to mnogo veću nego kojekakvi balvani koji su za to vreme ispunili uslov baveći se politikom. Pusti ti to...

Ali, plašim se za Agape, ako je novi vlasnik ateista, on će ih zabranit...

Posted (edited)

smaras jajante

Upravo, da sam recimo društveni vlasnik, to recimo ne bi bilo bitno i ja sam nebitan u tom slučaju. Ali, ako je novi vlasnik ateista i napadne Agape, ko će da ga spreči?

Edited by Ajant23
Posted

Ne smara, u potpunosti se slazem sa njim.

Posted

meni žao studija b. peđe lukića i uroša milovanovića pogotovu. tv je, uz retke izuzetke, bio treš epskih razmera.