Haralampije Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 veselo direktorkino medjunozje https://www.youtube.com/watch?v=SFH1E7UczBo
J-♣ Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 neće nešto link gornjeg tjuba ali se može naći pretragom sa ključnim rečima: ' Željko Mitrović u emisiji "Panorama" ' zanimljiv bio kraj emisije kad ŽMitar zakiselio raspoloženje direktorci opaskom da bi za studio Bot najbolje bilo kad bi se privatizovao bilo očigledno da joj se nije dopao izrečen predlog
Haralampije Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Zeljko je srao i sebe prao ali ja sam pogledao samo prvu trecinu jer mi je skrenuta pozornost na simpatican rub carapa gospodze dir.Onaj gornji rub
stoka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Da li je neko izbrojao koliko je puta tokom emisije izveo tik sa sklanjanjem kosice?
Блок_64 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Колико би овај робијао да има правде у овој земљи.
ToniAdams Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Jebiga, jos su ceda i zoran onomad pohitali da mu zauzmu mesto u bulji sestog oktobra. Ne znam sta se cudite.
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 mi smo govna. ne znam za čedu i zorana™ ali ubrzo po 06.10. svesrdno mu je pomagano da stane na noge
El Guapo Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Zeljko je srao i sebe prao ali ja sam pogledao samo prvu trecinu jer mi je skrenuta pozornost na simpatican rub carapa gospodze dir.Onaj gornji rub direktorka? ako ćemo iskreno, najlepša je na studiu B
akibono Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ne znam jel će ubuduće na radiju Studio B biti emisija 'Fraj Europe', ali će sigurno biti od nove godine emisija 'Rosija Segodnja' http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=113174 'sputnjik' od 19, da izbalansira
stoka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Sarapa je prošlost! Naročito posle onog jeftinog prodavanja Pinku ... Da se ne lažemo, Ivana je mnoooogo lepši estetski doživljaj - obla i popunjena tačno tamo gde treba, sa tom prijatnom bebećom facom. A i koga briga da li zna novinarski zanat - dovede goste, oni pričaju, postavljaju sebi pitanja i sami odgovaraju, ona je tu samo da se smeška i trepće ...
Hamlet Strašni Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Nisam imao hrabrosti da gledam. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
stoka Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Orangutanko i Sajko žalili se na cenzuru i tvrdili da su žrtve medijske harange. Ispovedili se voditeljki da ne mogu da smene ombudsmana jer ima mandat na pet godina ... Ovolika bahatost neće izaći na dobro ...
Đipalo Junuz Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Evo ide repriza. Vulin i Đuka, čoveče... Da li Ivana Vučićević gura noge u prvi plan da skrene pažnju sa nebuloza koje gosti izgovaraju?
gospa buba Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Evo ide repriza. Vulin i Đuka, čoveče... Da li Ivana Vučićević gura noge u prvi plan da skrene pažnju sa nebuloza koje gosti izgovaraju? ааа, то је ђука? никад невидела. сигурно, жене и иначе гурају ноге у прве планове како би скренуле пажњу са (других) небулоза
Recommended Posts