Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

nisam znao da je tu toliko strasti među vama  :lolol:

oni vishe vole onu drugu ^_^

Posted

Doduše, o ukusima se ne raspravlja. Meni bila ok u rl kontaktu, možda ni ja nisam objektivan

Ne, ja je ne znam u RL, ali samo sam sudio o odnosu prema ljudima koji se jave u 3 pitanja

i da, tu je ona druga uvek bila 10000 puta prijatnija, a sestro slatka ima i veće sise :D

Posted

a plus ono njeno nenormalno kvarcovanje, izlazila iz svih okvira, režija i kamermani to najbolje znaju

Posted

Znaci ova ce sve da ih sve rastera....

Posted

sneža verovatno otišla jer ju je skinula sa mesta urednika i metila sisatu, realno, i ja bih to uradio da sam na njenom mestu

Posted

sneža verovatno otišla jer ju je skinula sa mesta urednika i metila sisatu, realno, i ja bih to uradio da sam na njenom mestu

Ali na hepi kod pece jbte....

Posted

promenio urednika ili otisao na hepi :)

Posted

otišao u tri lepe da me tako zajebe i stavi drugog na kvarno

mislim, to sam i uradio onomad, ne pričam napamet

Posted

znam al sisata je antiprotivna, ima da svisne od muke. znash s kojim debilima ce da se bakce :o

Posted

ma kakvi antiprotivno, odavno je ona prešla na dark pravoslavlje sajd, ima i neki blog o tome

Posted

pa to josh ne znachi da je budala. treba istrpeti ekipu :lolol:

Posted

Ko je tako dugo na StB svasta je navikao....

Posted

Sve za titulu