September 17, 201410 yr Doduše, o ukusima se ne raspravlja. Meni bila ok u rl kontaktu, možda ni ja nisam objektivan Ne, ja je ne znam u RL, ali samo sam sudio o odnosu prema ljudima koji se jave u 3 pitanja i da, tu je ona druga uvek bila 10000 puta prijatnija, a sestro slatka ima i veće sise :D
September 17, 201410 yr a plus ono njeno nenormalno kvarcovanje, izlazila iz svih okvira, režija i kamermani to najbolje znaju
September 17, 201410 yr sneža verovatno otišla jer ju je skinula sa mesta urednika i metila sisatu, realno, i ja bih to uradio da sam na njenom mestu
September 17, 201410 yr sneža verovatno otišla jer ju je skinula sa mesta urednika i metila sisatu, realno, i ja bih to uradio da sam na njenom mestu Ali na hepi kod pece jbte....
September 17, 201410 yr sneža verovatno otišla jer ju je skinula sa mesta urednika i metila sisatu, realno, i ja bih to uradio da sam na njenom mestu promenio urednika ili otisao na hepi :)
September 17, 201410 yr otišao u tri lepe da me tako zajebe i stavi drugog na kvarno mislim, to sam i uradio onomad, ne pričam napamet
September 17, 201410 yr sneža verovatno otišla jer ju je skinula sa mesta urednika i metila sisatu, realno, i ja bih to uradio da sam na njenom mestu znam al sisata je antiprotivna, ima da svisne od muke. znash s kojim debilima ce da se bakce :o
September 17, 201410 yr ma kakvi antiprotivno, odavno je ona prešla na dark pravoslavlje sajd, ima i neki blog o tome
September 17, 201410 yr pa to josh ne znachi da je budala. treba istrpeti ekipu Ko je tako dugo na StB svasta je navikao....