September 16, 201410 yr ne preostaje joj mučenoj ništa drugo josh ce da ispadne da se jadnica zrtvuje
September 16, 201410 yr kad bi napisao bilo šta automatski bi zalepio mizogenu nalepnicu na moj svetao lik na ovom forumu
September 16, 201410 yr kad bi napisao bilo šta automatski bi zalepio mizogenu nalepnicu na moj svetao lik na ovom forumu ma nebitno. nisu je pushkom terali.
September 16, 201410 yr Uz Sarapu otkacen i Micic. Vedrina trazi zrtve. Likom podseća na Dragicu Nikolić, iz mlađih dana, naravno ...
September 16, 201410 yr Sad počinje TV klanica za medijski šer! Na Studiju B kreće premijera trilogije sa Sinišom Malim, dok je na Kopernikusu je Anđus sa Grbovićem.... istopiće se kablovi
September 17, 201410 yr Voditeljka je fantastična, postavlja prava pitanja a i vrlo se graciozno kreće po teritoriji BnVa... Spontano okupljeni građani i siromašni penzioneri kojima se poklanjaju stanovi u prizemlju su klasika, očekivao sam više egzotike poput biznismena iz Južne Koreje koji merka plac ili tako nešto :( Šou je ukrao tajanstveni skupljač sek.sirovina koji se lagano prikrada sa leđa tamo negde od 10-tog minuta :D