Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Pa, dobro, to im je druga faza, kao Russ Meyer posle Ardena...

Posted

što, ja volela jutarnji kad vodi šuškava, prsata

+1
Posted

Sanjica.

Kako je ona flertovala sa svima nama.

Posted

kako je proshao nivo 23, velja se sigurno prebija od gledanosti? :unsure:

Posted

Moćno saopštenje 'uređivačkog kolegijuma studija B', onaj Sarapa divljak i miljenik bivšeg režima, fala bogu da su mu stali na rep -  :lolol:

...ali je zato ova nova šema razbiva, biće i emisija "BEOGRAD NA VODI", a direktorka će lično da se bavi politikom u svojoj  :naughty:

Jesen na Studiju B

Nova programska šema, nove emisije, i one koje su u godinama iza nas postale kultne. Gledaoce od ponedeljka 15. septembra očekujemo u novom, modernom studiju.
Dan počinjemo najdužim jutarnjim programom koji radnim danima traje od 7 do 12. Jutro smo produžili i vikendom, pa sada traje od 7 do 11 sati. Vesti su na sat vremena, a druga emisija koja radnim danima informiše stanovnike prestonice je "Beograde, dobar dan". Ponovo uvodimo emisiju “Beograde, dobro veče”.
Emisija koja će se baviti političkim temama – "Panorama" kreće u oktobru, a uređivaće je i voditi Ivana Vučićević.
Pratimo i projekat "Beograd na vodi", u istoimenoj emisiji koju uređuje i vodi Irina Veljković.
Emisija "Beograd, zdrav grad", autora Jelene Petrović dobija novi termin ponedeljkom od 21 do 22 sata, a sa Ivon Jafali gledaoci će se družiti petkom, takođe u večernjem terminu. Jugoslav Pantelić vraća se u svoj najomiljeniji segment televizije i vodi emisiju posvećenu evropskom i svetskom filmu. Tu su i omiljene emisije Beograđana "Agape" i "Moj Beograd", "Duhovnici" i "Nivo 23".
U oktobru startuje i emisija “Kolaž”, jedna vrsta nedeljnog popodneva, koju će voditi Danijela Mladenović, a prikaz svega što Studio B nudi gledaocima biće prikazano u emisiji “Mali ekran”, koju priprema Ivona Fuštić.
Pošto Beograđani zaslužuju samo najbolje, Vaš Studio B emitovaće nove kvalitetne serije i filmove, koji se potpuno uklapaju u našu novu šemu.

studioB2014.jpg

Posted

Moraće da promene bravu na vratima da ih psihopata Sarapa dalje ne uznemirava ...

A ono što je zajedničko ispraznim programskim šemama TV studija B i radija B92 jeste besomučno produžavanje jutarnjeg programa. Kad ne znaš čime da popuniš program, rokaj jutarnji i do podneva, ako treba ...

Posted

Moćno saopštenje 'uređivačkog kolegijuma studija B', onaj Sarapa divljak i miljenik bivšeg režima, fala bogu da su mu stali na rep - :lolol:

...ali je zato ova nova šema razbiva, biće i emisija "BEOGRAD NA VODI", a direktorka će lično da se bavi politikom u svojoj :naughty:

Dobro je, nisu dirali "Agape" ...

Posted

Sećam se kada je Sarapa gostujući kod Vučićevića pre nekoliko meseci izjavio kako je prethodnatm vlast vršila pritiske na njega, a kod ove toga nema.

:heart:

Posted

Gospođa direktorića Vučićević se jutros raskokodakala na RTS-u

Posted

Moćno saopštenje 'uređivačkog kolegijuma studija B', onaj Sarapa divljak i miljenik bivšeg režima, fala bogu da su mu stali na rep -  :lolol:

...ali je zato ova nova šema razbiva, biće i emisija "BEOGRAD NA VODI", a direktorka će lično da se bavi politikom u svojoj  :naughty:

"uređivački kolegijum Stubija B"  :lolol:  :lolol:  :lolol:

valjda treba reći PR služba SNS-a

Posted

ODGOVOR NA SAOPSTENJE KOLEGIJUMA STB

U toku je potpuna zloupotreba programa STB jer se neprestano čita suludo saopštenje u kom se Kolegijum obračunava sa neprijateljima. 

Demantujem ovom prilikom da sam imao bilo kakav povlašćeni status i dve emisije koje sam radio dobio sam upravo što sam nosio rejting cele kuće. Sve sam to radio za istu plati. 

Sulude tvrdnje o nekom favorizovanju Đilasa su toliko glupe da se mogu demantovati činjenicom da mi on nikada nije gostovao. To smatram svojim propustom. 

O ostalim bljuvotinama koje se pojavljuju u saopštenju neću ni da govorim. 

Pominju saopstenje NUNS - a koje nisu ni objavili. 

Totalna privatizacija javnog servis

Posted

ODGOVOR NA SAOPSTENJE KOLEGIJUMA STB

odakle je ovo, guglam ali ne nalazim?

Posted

Sećamo se upada specijalaca u prostorije Studija B i B92 (to beše u proleće 2000. godine?) kada su jutarnji počeli da vode opskurni likovi nemanja đorđević (radio B92) i oliver nikolić (studio B) ...

Kako sve ovo počinje neodoljivo da podseća na ta vremena ...

Posted

Nemoguće! Ali Vesna Pešić nije rekla da će biti tako :cry:

Posted

odakle je ovo, guglam ali ne nalazim?

sarapin status