Hamlet Strašni Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Rekao sam da je normalna i fina u neposrednoj komunikaciji. A recimo da posle septembra prošle godine nema nikakav naročit razlog karijeristički za to. Za sve ovo drugo nemam razloga da ne verujem pembltonu.
ToniAdams Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 kenjate kvake, hamlet je realno dasa. i jabi bio fin snjim da sam riba.
boshoku Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 kenjate kvake, hamlet je realno dasa postao namćor. obrisa mi kul šalu
April Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Gigantski otpor na Studiju B: jutros pustili Đorđa Balaševića.
aram Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 jel se prica nesto, jel ova ivana trajno resenje ili privremeno (dok vucina ne ugura kojadina )
stoka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Naravno, Ivanica je samo prelazno rešenje da bi sve bilo manje očigledno. Računaju na činjenicu da prosečni Srbin ima pamćenje kišne gliste ... A možda i nije, možda će ona formalno i ostati glavna, ali, naravno, jasno je da će biti samostalna isto onoliko koliko je samostalan novi ministar policije ... Idealno rešenje bi bio dolazak Vlade Đukanovića, starog novinarskog vuka koji je svoj zanat pekao na Radio Fokusu, TV Kopernikusu, brojnim novinama patrijotske orijentacije ...
stoka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) Suština je da je vučić na slatkim mukama, ima toliko snažnih novinarskih imena u svojoj stranci ili bliskom ideološkom okruženju - već pomenuti iskusni đukanović, beskrajno talentovani uglješa smrdić (koji je već šef pi-ar službe kod selaka), tvorac najtiražnijih srpskih novina dragan vučičević, srpska kristijana amanpur - milijana baletić ... pa i uvek zanimljiva i intrigantna ksenija ex-vučić, što da ne? Edited May 31, 2014 by stoka
Recommended Posts