Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Rekao sam da je normalna i fina u neposrednoj komunikaciji. A recimo da posle septembra prošle godine nema nikakav naročit razlog karijeristički za to. Za sve ovo drugo nemam razloga da ne verujem pembltonu.

Posted

kenjate kvake, hamlet je realno dasa.

i jabi bio fin snjim da sam riba.

Posted

kenjate kvake, hamlet je realno dasa postao namćor.

obrisa mi kul šalu

Posted

ma dobro, druzba je druzba a sluzba je sluzba.

Posted

obrisa mi kul šalu

nije ti bila neka šala, realno

Posted

Gigantski otpor na Studiju B: jutros pustili Đorđa Balaševića.

Posted

jel se prica nesto, jel ova ivana trajno resenje ili privremeno (dok vucina ne ugura kojadina :isuse: )

Posted

Koliko sam ja cuo za sada na 6 mesecei.

Posted

Naravno, Ivanica je samo prelazno rešenje da bi sve bilo manje očigledno. Računaju na činjenicu da prosečni Srbin ima pamćenje kišne gliste ...

A možda i nije, možda će ona formalno i ostati glavna, ali, naravno, jasno je da će biti samostalna isto onoliko koliko je samostalan novi ministar policije ...

Idealno rešenje bi bio dolazak Vlade Đukanovića, starog novinarskog vuka koji je svoj zanat pekao na Radio Fokusu, TV Kopernikusu,  brojnim novinama patrijotske orijentacije ...   

Posted

a ima i onaj debeljko iz Zajecara...

Posted

jab voleo da bude čorbić - čovek uliva poverenje

Posted

miodrag_vujovic_25110.jpg

?

Tata Brada! +11111

Posted (edited)

Suština je da je vučić na slatkim mukama, ima toliko snažnih novinarskih imena u svojoj stranci ili bliskom ideološkom okruženju - već pomenuti iskusni đukanović, beskrajno talentovani uglješa smrdić (koji je već šef pi-ar službe kod selaka), tvorac najtiražnijih srpskih novina dragan vučičević, srpska kristijana amanpur - milijana baletić ... pa i uvek zanimljiva i intrigantna ksenija ex-vučić, što da ne?

Edited by stoka