Jump to content

Studio B

Featured Replies

Meni nova menadžerka deluje kao neko ko će uspešno i bezbelno prevesti Stsudio B sa budžeta na tržište. Ne znam samoda liće se ponovo javiti staaaaaaar vlasnici Studija B.i

Samo da ne diraju "Agape" i beskrajne meditacije Gajšeka i Jerotića ...

pre dva ili tri dana timofejev je sa dobro raspoloženima malim i vesićem pričao o uređenju budućeg  platoa đoke vještice. meni to govori nešto o njima. mada, nije da nisam znao.

Edited by Malkmus

Timi se baš ponadao, mislio je, evo, dobar je sa malijem i vesom, poštedeće ga ... Kad ono - PRC!

A bila je dobra ona njegova emisija "od trača do istine" u kojoj mu je oko izvlačenja dobitnika neke besmislene nagradne igre pomagao - nemanja đorđević ...

Timi se baš ponadao, mislio je, evo, dobar je sa malijem i vesom, poštedeće ga ... Kad ono - PRC!

A bila je dobra ona njegova emisija "od trača do istine" u kojoj mu je oko izvlačenja dobitnika neke besmislene nagradne igre pomagao - nemanja đorđević ...

Netačno. To je bio Raka.

A Nemanja Đ jeste radio u studiju B, bio je zadužen za hipodrom.

Netačno. To je bio Raka.

A Nemanja Đ jeste radio u studiju B, bio je zadužen za hipodrom.

Ma, dobro se sećam jedne emisije, nije valjda na poslu bio taj tvoj Raka, pa u kadar ušetalo neko kratko, patološki debelo biće. Posle se ispostavilo to bio Nemanja koji je 2000. godine glumio komesarsku upravu na B92 ...

Yoda_Luke.jpg

Nivo23, samo to da ne diraju i ja ću biti zadovoljna.

Moj čovek voli dan početii uz Sanjicu Lubardić i njeno očijukanje sa jednim od gradskih reportera.

moram da priznam, Timofejev je imao stila kada je dao izjavu povodom ostavke, bez ikakve kuknjave, hvatanja zaleta za ulogu zrtve rezima i slicno + sto ga nije bilo sramota da kaze najocigledniji fakt koji vazi za sve u ovoj drzavi: ljude politika dovede na neko mesto i politika ih skloni sa tog mesta.

Edited by Pontijak

Nivo23, samo to da ne diraju i ja ću biti zadovoljna.

ne podnosim nivo 23, neka ide, radujem se. samo da mi ne diraju duhovnike   :fantom:

Као што рекох, селебрити...

velju na selbrti?

potpuno si oboleo.

i samo da prestanu da puštaju onaj džingl sa đuletom vna goom

Ova sto je slatka Hamletu je koliko cujem , zajebani karijerista.Pokusala da postane precednik sindikata, ali izgubila od mog kolege fuck yeah!Posle fijaska vristala da ce svima da se osveti.Evo prilike!Na ti selerbiti hamlete!

E 'amlete.'amlete