beatakeshi Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Meni nova menadžerka deluje kao neko ko će uspešno i bezbelno prevesti Stsudio B sa budžeta na tržište. Ne znam samoda liće se ponovo javiti staaaaaaar vlasnici Studija B.i
stoka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Samo da ne diraju "Agape" i beskrajne meditacije Gajšeka i Jerotića ...
Malkmus Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) pre dva ili tri dana timofejev je sa dobro raspoloženima malim i vesićem pričao o uređenju budućeg platoa đoke vještice. meni to govori nešto o njima. mada, nije da nisam znao. Edited May 28, 2014 by Malkmus
stoka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Timi se baš ponadao, mislio je, evo, dobar je sa malijem i vesom, poštedeće ga ... Kad ono - PRC! A bila je dobra ona njegova emisija "od trača do istine" u kojoj mu je oko izvlačenja dobitnika neke besmislene nagradne igre pomagao - nemanja đorđević ...
beatakeshi Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Timi se baš ponadao, mislio je, evo, dobar je sa malijem i vesom, poštedeće ga ... Kad ono - PRC! A bila je dobra ona njegova emisija "od trača do istine" u kojoj mu je oko izvlačenja dobitnika neke besmislene nagradne igre pomagao - nemanja đorđević ... Netačno. To je bio Raka. A Nemanja Đ jeste radio u studiju B, bio je zadužen za hipodrom.
stoka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Netačno. To je bio Raka. A Nemanja Đ jeste radio u studiju B, bio je zadužen za hipodrom. Ma, dobro se sećam jedne emisije, nije valjda na poslu bio taj tvoj Raka, pa u kadar ušetalo neko kratko, patološki debelo biće. Posle se ispostavilo to bio Nemanja koji je 2000. godine glumio komesarsku upravu na B92 ...
Turnbull Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Samo da ne diraju "Agape" i beskrajne meditacije Gajšeka i Jerotića ...
svashtabezneshto Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Nivo23, samo to da ne diraju i ja ću biti zadovoljna. Moj čovek voli dan početii uz Sanjicu Lubardić i njeno očijukanje sa jednim od gradskih reportera.
Pontijak Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) moram da priznam, Timofejev je imao stila kada je dao izjavu povodom ostavke, bez ikakve kuknjave, hvatanja zaleta za ulogu zrtve rezima i slicno + sto ga nije bilo sramota da kaze najocigledniji fakt koji vazi za sve u ovoj drzavi: ljude politika dovede na neko mesto i politika ih skloni sa tog mesta. Edited May 29, 2014 by Pontijak
darling Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Nivo23, samo to da ne diraju i ja ću biti zadovoljna. ne podnosim nivo 23, neka ide, radujem se. samo da mi ne diraju duhovnike
ToniAdams Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Као што рекох, селебрити... velju na selbrti? potpuno si oboleo.
slepa živana Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Samo da ne diraju "Agape" i beskrajne meditacije Gajšeka i Jerotića ... i samo da prestanu da puštaju onaj džingl sa đuletom vna goom
Frank Pembleton Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ova sto je slatka Hamletu je koliko cujem , zajebani karijerista.Pokusala da postane precednik sindikata, ali izgubila od mog kolege fuck yeah!Posle fijaska vristala da ce svima da se osveti.Evo prilike!Na ti selerbiti hamlete!
Recommended Posts