Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Evo Struja, Zare, Ostoja kod Sarape....

sva četvorica su bili pijani

Posted

sva četvorica su bili pijani

Pa dobro to je 1 norma kad je u pitanju Sarapa!

Послато са WЦ шоље усинг БВК

Posted

zato je i emisija bila carska :D

• 1 month later...
Posted

Smenjen Aleksandar Timofejev
Novosti online | 28. maj 2014. 12:21 | Komentara: 0

Dugogodišnji direktor i glavni urednik Radio difuznog preduzeća “Studio B”, Aleksandar Timofejev, smenjen je na današnjoj sednici Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća

aleksandar-timofejev-%282%29_620x0.jpg

Dugogodišnji direktor i glavni urednik Radio difuznog preduzeća “Studio B”, Aleksandar Timofejev, smenjen je na današnjoj sednici Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća, prenosi smedia.rs.

U odluci koju je potpisao predsednik Nadzornog odbora, prof. dr Milivoje Pavlović, i koja je već dostavljena osnivaču, stoji da se ona temelji na analizi rezultata dosadašnjeg rada direktora Timofejeva i potrebi da se, u složenim društvenim i ekonomskim okolnostima, novim kadrovskim rešenjima dinamizuju aktivnosti Javnog preduzeća i dodatno unapređuju poslovni, medijski i profesionalni standardi u obavljanju funkcije javnog radiotelevizijskog servisa glavnog grada.

Za vršioca dužnosti predložena je Ivana Vučićević, dugogodišnji novinar “Studija B”.

Posted

spek-Ivana-Vuchicevic.jpg

Posted

Smenjen Aleksandar Timofejev

Za vršioca dužnosti predložena je Ivana Vučićević, dugogodišnji novinar “Studija B”.

kažu da se novinarski zanat najbolje ispeče u jutarnjem programu

Posted

Ona je rasimova. Fina je jako žena ovako u komunikaciji

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Posted

Kako su ga izradili - nemam nikakve informacije, ali se koliko do juče intenzivno pojavljivao u progamu da najavljuje ove sad akcije skupljanja para kroz neke aukcije, pa još u saradnji sa Novostima....

Deluje mi da je imao tretman izbeglica iz Slavije kojima su pred spavanje rekli "ujutru u barake u Krnjaču"... naravno možda i grešim pa je Timofejev samo dobar glumac u stresnim situacijama :)

Definitivno sledi 'banalizacija' Studija B, bar televizije - napraviće najbukvalni "servis grada", Mali i Vesić od jutra do sutra, ima da budu samo tri emisije u toku dana, plavojke će krenuti sa Jutarnjim Programom, posle njega Dnevni Progam, a na kraju Večernji Program... nema više lajanje na zvezde posle 20h.

Naravno usput će Saša 'asasain' Mirković da reguliše one nepodobne zakone i pripremi stvari za 'tržišnu utakmicu'!

Posted

plus pravoslavlje kao u najboljim danima dok je cestiti sepeo vladao gradom - setite se samo programa za vreme tri dana zalosti

Posted

Definitivno sledi 'banalizacija' Studija B, bar televizije - napraviće najbukvalni "servis grada", Mali i Vesić od jutra do sutra, ima da budu samo tri emisije u toku dana, plavojke će krenuti sa Jutarnjim Programom, posle njega Dnevni Progam, a na kraju Večernji Program... nema više lajanje na zvezde posle 20h.

a zar je do sada bilo drugačije ? salve pohvala na račun gradske vlasti garnirane sa pohvala gradonačelniku posebno. i ne mislim samo na ovaj period malog vesića, nego i dok je đilas bio tu.

Posted

ja mislim da će tek biti banalizacija i besmisao - čak mislim da će biti toliko utupljen program da će ih dovesti zbog 'loše gledanosti' do odluke da ga ili gase ili 'prodaju', a nisu ni oni njihovi prostori tamo gore za bacanje....

Videće se sve na jesen - sad će još malo pa one 'letnje šeme' po televizijama... idealno vreme da se stvari prekombinuju :D

Posted

Milivoje Pavlović? ''Balon laži je pukao i istina polako curi''?

Posted

ja mislim da će tek biti banalizacija i besmisao - čak mislim da će biti toliko utupljen program da će ih dovesti zbog 'loše gledanosti' do odluke da ga ili gase ili 'prodaju', a nisu ni oni njihovi prostori tamo gore za bacanje....

Videće se sve na jesen - sad će još malo pa one 'letnje šeme' po televizijama... idealno vreme da se stvari prekombinuju :D

mislim da si u pravu. setimo se da je mali ispekao zanat kod onog zlotvora vlahovica, covek postao majstor za privatizacije™

Posted

Ja ne ocekujem apsolutno nikakvu promenu; Studio B je poslednjih x godina samo PR lokalne beogradske vlasti.

Voditeljke jutarnjeg programa su jedino vredno za pogledati tamo. Odlično je sto je nova gradska vlast odmah prepoznala taj kvalitet i debelog Timofejeva zamenila jednim kvalitetnim leggy kadrom...