Sestre Bronte Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 šta bre loša televizija, nema bolje u srbiji od stb
darling Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 (edited) da. za mene je dobra zato sto ima sat, temperaturu i moze na mjut. vojvodina je bolja tv. Edited April 11, 2014 by darling
beatakeshi Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 za mene je dobra zato sto ima sat, temperaturu i moze na mjut. Malo li je?
levi Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Dobra je za popove. da. za mene je dobra zato sto ima sat, temperaturu i moze na mjut. vojvodina je bolja tv. Tu bih se složio, malo su zalutal ideološki, to ume da nervira. A i Rtv je dobra
Frank Pembleton Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 nebitan lik Nemoj tako omogucio ljudima da prave selfije kad ulaze u firmu ;)
Sestre Bronte Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) @ovi iznad uglavnom šta vam ja mogu što gledate ideološki televiziju rtv je kao da je prave likovi preminuli pre desetak godina, pa onda onako u afterlajfu koliko im snaga dozvoli a stb je prava burleskna tv, niko nema taki kadar Edited April 12, 2014 by Braća Strugacki
Haralampije Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 a stb je prava burleskna tv, niko nema taki kadar Slazem se u oba slucaja ali bojim se sa razlicitim predznakom.Ti cini se radis tamo?Studio B mi je nekad bio sve,mislim na radio a sto se tice tv-a vec odavno nema skoro nista to bi plenilo paznju. I cemu taj komentar za RTV?Kakav afterlajf?RTV je najbolji od svih javnih servisa i to bez para koje dobijaju na kasicicu
Sestre Bronte Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Slazem se u oba slucaja ali bojim se sa razlicitim predznakom.Ti cini se radis tamo?Studio B mi je nekad bio sve,mislim na radio a sto se tice tv-a vec odavno nema skoro nista to bi plenilo paznju. I cemu taj komentar za RTV?Kakav afterlajf?RTV je najbolji od svih javnih servisa i to bez para koje dobijaju na kasicicu prvo što se tiče mog komentara za rtv, ja ne gledam program kao stručnjak, nego kao običan obrtač kanala meni su crnogorska i vojvođanska tv uvek imale estetiku posthumnu, streljajte me jebi ga što se tiče stb nisam ja nikad bio kvalifikovan da radim na televizijama, pa ni na pomenutom jednostavno, emisije sa sarapom i inima su vrhunac sa medijskom nebu srbije, tako nešto normalan čovek ne može da napravi meni je ta tv jako dobro zajebancija i ja njih ne mogu da gledam kao nekog ko pravi ne znam ni ja kakve sadržaje sadržaje jebote
April Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Radio Studio B je još uvek sam vrh na radijskom nebu, uz rame sa Drugim programom. Televizija je pokušaj televizije. Podseća me na onu Mlađinu rečenicu 'imamo idealne face za radio'.
beatakeshi Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Struja: "Bljuvotine koje ste objavljivali protiv mog prijatelja Joce Amsterdama..."
Yoda Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Pa, Joca je stari službenik, prijatelj mnogih vaznih ljudi u regionu, ništa čudno da je i Strujin.
Frank Pembleton Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Struja: "Bljuvotine koje ste objavljivali protiv mog prijatelja Joce Amsterdama..." Zare:Ko?Ja?Ja izuzetno cenim Jocu....
Recommended Posts