Haralampije Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Jebote kakav nadrealizam...gledam reprizu one gluposti "beograde dobro vece" jer je sinoc gost bio John Paul Kieth (jos ga ne videh..)Voditelji kao sumo rvaci,Sarapa i ona gospoDZa Brkic (ciji muz btw glumi velikog sefa na B92 od skora) su etalon izvestacenosti na televiziji.Gosti -primereni Voja Nedeljkovic Marijana Micic i Minja Subota .Aaaa evo ga konacno i John sa sve Delibasicem :) Gosti nagradjuju Johna sa trosekundnim aplauzom Gorak je lebac rokerski....
kud u maglu Simoviću Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 a tko je žmu od gospodže? ja ga znam
Haralampije Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 a tko je žmu od gospodže? Samo cu reci da voli da se slika pored novog direktorkinog mercedesa :misko:
Lezilebovich Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 joj ala smarate sa ovim "ja znam, ali nije moje da pričam o tome"
darling Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 ja zapravno ne znam ni ko je zena. mnogo losa televizija studio be.
levi Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 (edited) Nije baš toliko loša. Možda nema tih sadržaja ko je čija švalerka, ekskluziv eksploziv paparaco. nije za sve ukuse, to da Edited April 11, 2014 by levi
Recommended Posts