Team_Penske Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 On je uvek takav, u ocajnickoj zelji da bude duhovit ispada samo jos blesaviji ako je to moguce
Frank Pembleton Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 On je uvek takav, u ocajnickoj zelji da bude duhovit ispada samo jos blesaviji ako je to moguceTacno tako...
slepa živana Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 non-stop visi u Poletu.post mu udario na jezik
morgana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) zoran torbica i miloje sekulic veceras ponovo na tv-u poslije sigurno 2 nedelje pauze, a mozda i 3.neka tvitne sto tvitnut ne moze! a moze i da blogne. Edited March 22, 2012 by morgana
vinska musica Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 jel gleda ove tri kokosi kod sarapeKako imaš srca da onaj prepametni slatkiš iz LSV-a smeštaš u kokošinjac?!
Matilda Ivancic Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 isuseboze, kakav stajling imala veceras ona MPova snp milfaca. dekoltirani sako, splosteno salo i sise obaska, minjak, plava lokna i mrtvacki ten
Hella Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 isuseboze, kakav stajling imala veceras ona MPova snp milfaca. dekoltirani sako, splosteno salo i sise obaska, minjak, plava lokna i mrtvacki ten koja?
notenoughreasonsforclaire Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 isuseboze, kakav stajling imala veceras ona MPova snS milfaca. dekoltirani sako, splosteno salo i sise obaska, minjak, plava lokna i mrtvacki ten
MayDay Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 e bre, ona radila na ekonomskom, otprilike u moje vreme, a ja je se ne secam. :mellow:jeste vi videli njene slike od ranije? ona nije ni mnogo matora, ali na slikama od pre 5 godina izgledala 20 god starije..
kgmr Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 je l' neko gledao nedavno tanju boskovic kod one ribe sto je sidekick caru jugoslavu? tanja pokidala.
Hamlet Strašni Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 e bre, ona radila na ekonomskom, otprilike u moje vreme, a ja je se ne secam. :mellow:jeste vi videli njene slike od ranije? ona nije ni mnogo matora, ali na slikama od pre 5 godina izgledala 20 god starije..Ona je prva na listi SNS na Savskom vencu...
uliks Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Evo ga Cane u Mom Beogradu, priča o neemotivnim klupama koje su sada na Tašu Neću više proći tuda, a da se ne setim ovoga. Ima li ova emisija podkast?
Mentalna Higijena Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nazalost nema. Mislim da na youtube ima 2-3 epizode,a ja sam jedva uspeo da dikret sa Studia B, nabavim dvd sa epizodom u kojoj Zoran Lj. Nikolic uglavnom prica o masonskim simbolima po Beogradu...Sta vise, svojevremo, pre nekih 5 godine, me je bas ta epizoda, iz nepoznatog razloga, jako motivisala i dala polet za polaganje poslednjih ispita na faxu, te sam se, jasno pozitivno uslovio na pomenut serijal. Ako, ipak neko nadje podcast ili snimke epizoda serijala Moj Beograd,bio bih vise nego radostan i zahvalan.
Recommended Posts