katamaran Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Ww8l2T7XEi4&feature=player_embeddedNapadnuta ekipa Studija B Edited February 22, 2012 by katamaran
Eraserhead Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 To je realno pre tema za podforum drustvo nego mediji. Ko je video snimak tog napada mogla je samo jeza da ga prodje.
bad music for bad people Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ww8l2T7XEi4&feature=player_embeddedNapadnuta ekipa Studija B vrhunski "komentar":Sumadinac:Treba da ga kazne i zbog vredjanja gradonacelnika, niko mu ne daje za pravo da javno to radi.
dvb-t manijak Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Pa da, ljudi patke su često glineni golubovi!Što frajer nije prišao patroli saobraćajne policije da im kaže "idite na Dedinje pa tamo naplaćujte kazne, j*bo vas Dačić" i slično...
cmrlj Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) ivon se ukljucila u struju Edited March 1, 2012 by cmrlj
Aion Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Veceras u 7 vesti na Studiu B. Prve tri vesti (ovoim redom):1. Nastavlja se asfaltiranje ulica u Beogradu.2. U Beogradu tri puta vise logopeda nego ranije.3. Prestavljen Fiat 500L.
gospa buba Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 2. U Beogradu tri puta vise logopeda nego ranije.jesvala, istakli su se za tu logopedsku slavu, deca su nam najmuljavija svih vremena, nadrvo shnjima!posebno je chudno sto deca od 3-4 godine nisu za sanu, a vreme im je...more! <_<
cmrlj Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 prilog povodom osmog marta o tome kako su zene uznapredovale i kako su sad ravnopravne s muskarcima. prvo zene sto rade u livnici, pa ih voditeljka pita kako to da zene rade u livnici, onda one zene pitaju a sto mi ne bismo ovde radile. onda zena lovac, lovi zivotinje isto kao i muskarci. zakljucak: pa slab li je danas ovaj slabiji pol.
pacey defender Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 prilog povodom osmog marta o tome kako su zene uznapredovale i kako su sad ravnopravne s muskarcima. prvo zene sto rade u livnici, pa ih voditeljka pita kako to da zene rade u livnici, onda one zene pitaju a sto mi ne bismo ovde radile. onda zena lovac, lovi zivotinje isto kao i muskarci. zakljucak: pa slab li je danas ovaj slabiji pol. Sećam se, dok sam radio u 1 državno finansiranoj ustanovi da je direktor kao poklon za osmi mart sve zaposlene žene pustio kući u podne. Ove otišle sretne kući jer imaju više vremena da spreme ručak.
Hella Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ove otišle sretne kući jer imaju više vremena da spreme ručak.to ti dovoljno govori o opštem stepenu njihove feriornosti (00) i kako im je ustvari malo potrebno za sreću kada se popritegnu kajasi.
pacey defender Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ovaj car što vodi sportske vesti je pijan.
Frank Pembleton Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ovaj car što vodi sportske vesti je pijan.nije ali ko da jeste, ja sam prvo bio zapanjen ali onda oguglao...
Dr Arslanagić Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 nije ali ko da jeste, ja sam prvo bio zapanjen ali onda oguglao...nije? nema šanse.non-stop visi u Poletu.
Recommended Posts