Milosh76 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Prenos sednice gradskog staba za vanredne situacije na STB
bergasa19 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Demokratska stranka disident Đilasa. Edited February 7, 2012 by bergasa19
Кристофер Лумумбо Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 devojka i ja provalili novu vrstu zabave, gledanje emisija jugoslava pantelica bez tona. mnogo smesno :D od dvadeset minuta "razgovora" sa gostima on prica 15. ne samo da prica vec vodi ljubav sa kamerom, gestikulira, smeje sa na svoje fazone...preporuka.
MayDay Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 kojote, budi moje oci.da mi redovno komentarises kako izgledaju prenosi kriznog staba. kako sam cula nabiju se oni chmarovi od antica i zike pauka uz djilasa u kezual izdanju i onda njih trojica kao nesto koordiniraju. je l?
Кристофер Лумумбо Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ne znam, nisam to gledao. :( mislim da je to neko vec komentarisao.
MayDay Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 da pratis. da vidimo da li su najbolji medju beogradjanima nindze ili nisu.
vinska musica Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 devojka i ja provalili novu vrstu zabave, gledanje emisija jugoslava pantelica bez tona. mnogo smesno :D od dvadeset minuta "razgovora" sa gostima on prica 15. Mora da je išao u istu školu tv voditeljstva s Natašom Odalović.
Milosh76 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Na STB javljaju da je u Bataji -27, a na ekranu pise da je -13
Frile Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Na STB javljaju da je u Bataji -27, a na ekranu pise da je -13 To su pričali koliko je stpeni rano jutros bilo u prigradskim naseljima. -13 na ekranu je zvanična temperatura u trenutku dok su pričali, valjda se meri u Karađorđevom parku ili tako negde (ja sam gledao malo ranije, tada je bilo -15).
Hamlet Strašni Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 kojote, budi moje oci.da mi redovno komentarises kako izgledaju prenosi kriznog staba. kako sam cula nabiju se oni chmarovi od antica i zike pauka uz djilasa u kezual izdanju i onda njih trojica kao nesto koordiniraju. je l?za antica ne znam, ali ako je je neko sposoban da koordinira onda je to zika.
Recommended Posts