stoka Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Bio Palikuca urednik , jedno vreme , video da nije to za njega i vratio se na ulicu... Ili su šefovi procenili da nije to za njega i poslali ga na ulicu?
Sestre Bronte Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ili su šefovi procenili da nije to za njega i poslali ga na ulicu? ide mu od ruke
AcaRadio Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Palikuću sam često viđao na zemunskom buvljaku nedeljom ujutro, dok sam i ja bio redovan posetilac...nikad nisam provalio šta tačno juri i sakuplja, ali skoro uvek je bio tu...verovatno i dalje dolazi.
Đipalo Junuz Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Đurđevića ja redovno sretao kod Maksija i pijace na početku Prvomajske.
svashtabezneshto Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Meni su najlepši dani počinjali očijukanjem Sanjice i Đurđevića u Jutarnjem programu. Koliko strasti, koliko flerta...Zamišljala sam ih kako, po okončanju smene, trče jedno drugom u zagrljaj, a Beograđanka se treska pomalo, duh Đoke Vještice se smeška sa platoa ispred...
gospa buba Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) Meni su najlepši dani počinjali očijukanjem Sanjice i Đurđevića u Jutarnjem programu. Koliko strasti, koliko flerta...Zamišljala sam ih kako, po okončanju smene, trče jedno drugom u zagrljaj, a Beograđanka se treska pomalo, duh Đoke Vještice se smeška sa platoa ispred... dduh dushka radovica se drzi za glavu ^_^ a gde je ona sad? ja vishe ni ne gledam, pa nemam pojma. jel se i ona iskidala oko bnv? Edited December 19, 2015 by gospa buba
svashtabezneshto Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 :) Ne znam. Digitalizacija mi je ukinula Studio B :( Još patim.
stoka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Kako je lepa ova šefica Studija Bot, ne ulazimo u njen moralni lik i sposobnosti ... A gosti sve sami intelektualni giganti - "stručnjak za Kosovo" miki mihajlović, saška joksimović iz neke parazitske nevladine organizacije i nenad "konačno me neko zvao u emisiju" krstić-krle ... Utisak: koliko su odvratni putinovi speleolozi u Srbiji, toliko su gadljivi i ovi sa euro-bajkama ... A stvarno lepa šefica ... Edited December 20, 2015 by stoka
renne Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 dduh dushka radovica se drzi za glavu ^_^ a gde je ona sad? ja vishe ni ne gledam, pa nemam pojma. jel se i ona iskidala oko bnv? Tu je i dalje
akibono Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Svi su tu u programu, uvek presrećni i nasmejani - odlično im ide sad kad su u privatnom medijskom konglomeratu! Samo kad su se oni odlobodili budžetskih bukagija, pa mogu da slobodno trče zelenim poljima tržišta Obnovite gradivo, evo TV Lica - http://www.studiob.rs/tv/tvlica.php
vememah Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Digitalizacija mi je ukinula Studio B :( Studio B se uredno digitalno emituje sa Avale, usmeri antenu, stavi neku bolju ili dodaj pojačavač.
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dođite da sumiramo muzičku 2015. kroz prizmu najuticajnije radio top liste na ovim prostorima, koja je upravo završila svoj FM život. Ulaz slobodan!Prvi put u svojoj 45-godišnjoj istoriji godišnja Diskomer lista Studija B biće predstavljena uživo pred publikom i to tradicionalno 1. januara tačno u 8 uveče. 20 domaćih i 30 stranih pesama sa pravim radio najavama i odjavama Svetlane Đolović.Budite u Zaokretu u petak da zatvorimo jedno poglavlje u istoriji omiljene gradske radio stanice, da pozdravimo neke od aktera liste, da nazdravimo novim počecima i sjajnim novim pesmama koje nas čekaju u 2016!
April Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) 'Draga kćeri, mi smo imali Diskomer i Paradu albuma...' Inače, u vezi neprekidnih 45 godina, nije bio Diskomera kad je Tito bio bolestan. Hm...šta sam hteo da kažem... Edited December 28, 2015 by April
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 danas naprasno voda ušla u kabl za vreme emitovanja vesti slobodne evrope. u oba termina.
salerokada Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Kako uopšte funkcioniše emitovanje Slobodne Evrope? Imaju neki ugovor i Slobodna Evropa njima plaća zakup termina
Recommended Posts