Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Bio Palikuca urednik , jedno vreme , video da nije to za njega i vratio se na ulicu...

Ili su šefovi procenili da nije to za njega i poslali ga na ulicu?

Posted

Ili su šefovi procenili da nije to za njega i poslali ga na ulicu?

ide mu od ruke

vladimir-palikuca.jpg

Posted

Palikuću sam često viđao na zemunskom buvljaku nedeljom ujutro, dok sam i ja bio redovan posetilac...nikad nisam provalio šta tačno juri i sakuplja, ali skoro uvek je bio tu...verovatno i dalje dolazi.

Posted

Đurđevića ja redovno sretao kod Maksija i pijace na početku Prvomajske.

Posted

Meni su najlepši dani počinjali očijukanjem Sanjice i Đurđevića u Jutarnjem programu.

Koliko strasti, koliko flerta...Zamišljala sam ih kako, po okončanju smene, trče jedno drugom u zagrljaj, 

a Beograđanka se treska pomalo, duh Đoke Vještice se smeška sa platoa ispred...

Posted (edited)

Meni su najlepši dani počinjali očijukanjem Sanjice i Đurđevića u Jutarnjem programu.

Koliko strasti, koliko flerta...Zamišljala sam ih kako, po okončanju smene, trče jedno drugom u zagrljaj, 

a Beograđanka se treska pomalo, duh Đoke Vještice se smeška sa platoa ispred...

dduh dushka radovica se drzi za glavu ^_^

a gde je ona sad? ja vishe ni ne gledam, pa nemam pojma. jel se i ona iskidala oko bnv? :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

:)

Ne znam. Digitalizacija mi je ukinula Studio B :(

Još patim. 

Posted (edited)

Kako je lepa ova šefica Studija Bot, ne ulazimo u njen moralni lik i sposobnosti ...

A gosti sve sami intelektualni giganti - "stručnjak za Kosovo" miki mihajlović, saška joksimović iz neke parazitske nevladine organizacije i nenad "konačno me neko zvao u emisiju" krstić-krle ...

Utisak: koliko su odvratni putinovi speleolozi u Srbiji, toliko su gadljivi i ovi sa euro-bajkama ...

A stvarno lepa šefica ...

Edited by stoka
Posted

dduh dushka radovica se drzi za glavu ^_^

a gde je ona sad? ja vishe ni ne gledam, pa nemam pojma. jel se i ona iskidala oko bnv? :unsure:

Tu je i dalje
Posted

Svi su tu u programu, uvek presrećni i nasmejani - odlično im ide sad kad su u privatnom medijskom konglomeratu!

Samo kad su se oni odlobodili budžetskih bukagija, pa mogu da slobodno trče zelenim poljima tržišta  :fantom:

Obnovite gradivo, evo TV Lica - http://www.studiob.rs/tv/tvlica.php

Posted
Digitalizacija mi je ukinula Studio B :(

Studio B se uredno digitalno emituje sa Avale, usmeri antenu, stavi neku bolju ili dodaj pojačavač.

• 2 weeks later...
Posted

equGppp.jpg

Dođite da sumiramo muzičku 2015. kroz prizmu najuticajnije radio top liste na ovim prostorima, koja je upravo završila svoj FM život. Ulaz slobodan!

Prvi put u svojoj 45-godišnjoj istoriji godišnja Diskomer lista Studija B biće predstavljena uživo pred publikom i to tradicionalno 1. januara tačno u 8 uveče. 20 domaćih i 30 stranih pesama sa pravim radio najavama i odjavama Svetlane Đolović.

Budite u Zaokretu u petak da zatvorimo jedno poglavlje u istoriji omiljene gradske radio stanice, da pozdravimo neke od aktera liste, da nazdravimo novim počecima i sjajnim novim pesmama koje nas čekaju u 2016!

Posted (edited)

'Draga kćeri, mi smo imali Diskomer i Paradu albuma...'

Inače, u vezi neprekidnih 45 godina, nije bio Diskomera kad je Tito bio bolestan. Hm...šta sam hteo da kažem...

Edited by April
Posted

danas naprasno voda ušla u kabl za vreme emitovanja vesti slobodne evrope. u oba termina.

:isuse:

Posted

Kako uopšte funkcioniše emitovanje Slobodne Evrope? Imaju neki ugovor i Slobodna Evropa njima plaća zakup termina