Arkadija Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) Konačno je počeo i Sci Fi (ne Sy Fy) kanal u Srbiji, za sada samo kod SBB-a.Posle dva dana sporadičnog praćenja, nisam baš nešto pala na teme, jer se plašim da će biti isto kao na FOX Crime, jednu maksimalno dve sezone neke serije, emituju beskonačno...Trenutno emituju STNG. Edited October 3, 2009 by Arkadija
Musharaf Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 za sada prikazuju 1 ozbiljan bulšit od programa, saskvoči koji kidaju grkljane izletnicima i skakavci ubice.
Reaktor Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ček' da krenu puževi na dopingu, rode koje siluju ljude spuštajući se kroz dimnjak, ispovesti vanzemaljaca koje su oteli ljudi...
dare... Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) Jel gledao neko ovu početak ove nove serije Legend of the Seeker i da li su počeli da titluju serije, jer me mrzi da pratim na engleskom gde su moji kapaciteti sumnjivi...I da li imaju reprizu te udarne serije u dnevnom terminu... Iz ovoga što vidim u programskoj šemi SBB-a nemaju...Ako ima neki dobar serijal, ili film koji treba pogledati, a ima titl, vičite da i čika dare baci pogled iz fotelje... ;)EDIT:Vidim serije od 21h imaju prevod... Edited October 16, 2009 by dare...
dare... Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Evo dnevne najave programa koja deluje pristojno...
Arkadija Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Jel gledao neko ovu početak ove nove serije Legend of the Seeker i da li su počeli da titluju serije, jer me mrzi da pratim na engleskom gde su moji kapaciteti sumnjivi...Sada za vikend, videh da repriziraju tu seriju, pa rekoh sebi, ajd da vidim cemu li je.Nije nesto narocito, nepoznati glumci, sve se desava na sumovitim lokacijama,sve je snimljeno na Novom Zelandu (sto je +), sadrzaj je klasicna borba dobra i zla ( carobnjaci, carobnice, citaci misli,tragaci za istinom, zli carobnjaci i sl. svi su tu ), sve u svemu moze da se gleda, ali onako neobavezno.
Ajant23 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Prilično podnošljiv kanal, ako nemaš pametnija posla...
Arkadija Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Prilično podnošljiv kanal, ako nemaš pametnija posla...Ma da, i ne smaraju reklamama. Nedavno su počeli da repriziraju SG-1, , a možda će nastaviti i Stargate Universe
Morticia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jeste pateticno do bola ali je ujedno i preslatko! I tuzno.. I vec mesecima ne mogu da prestanem da gledam http://www.youtube.com/watch?v=2DbCHWKaXPg
Recommended Posts