June 24Jun 24 PodvoznjakKoja vam je omiljena tv komedija kojoj se niko ne smeje, osim nasnimljenog smeha?
June 25Jun 25 Čkalja, zbog ironije i sarkazma. Džeri je više prezentacija, manje verbalno.Kada ste nekad davno razmišljali o budućnosti, kako ste videli sebe i život u sadašnjim godinama?
June 25Jun 25 Kao dosadnog sredovečnika, nisam izneverila očekivanja Da li ste više realista ili idealista? I koliko ste šta, procentualno
Saturday at 21:002 days Bila do 20h, pozlilo mi, pa se sklonih.Hoćete li noćas biti što duže napolju na svežem vazduhu?
Sunday at 07:272 days Ne, nažalost. I meni se slošilo, oko 21:30, morao sam da se vratim kući.Ostajemo kod protesta; da li je kretenu uveliko naneta nepopravljiva šteta?
Sunday at 08:412 days Kretenu je nepopravljiva steta naneta samim cinom njegovog zaceca, Pitanje je sta dalje i kako - do koje granice je narod spreman da ide?
5 hours ago5 hr Klinci moji. Kad sam smorena, uplašena, ljuta, ovaj mali registruje svaku emociju koliko god je krila, i privije se kao neka mačka i upija. A malena racionalno, savetodavno. Pa onda još dve-tri muško-ženske osobe.Isto. Edited 5 hours ago5 hr by Svemir Zeka