June 13Jun 13 Joj da i to 4 do 5 puta Suprug isto tako samo sat vremena ranije, a ni iver/junior nije pao daleko od klada Mislim da je komsiji ispod i pored nas muka od jutarnjih alarma U koje doba se budite prorodno bez budilnika.
June 22Jun 22 @Lancia mi liči naKoliko često uspeš da utekneš od svakodnevnice na dva, tri dana i gde najradije pobegneš tada?
June 22Jun 22 U Italiju ili bilo gde van Srbije ako je moguce. Ne pamtim kad sam vise od 30% odmora/praznika proveo u Srbiji. A ne uspevam cesto koliko bi morao,zeleo i mogao.Sledeci svoje interese prilagodjava drugima?
June 22Jun 22 Umem to da radim, s poštenim čovekom ili ženomSad jedno metafizičko pitanje: tečni deterdžent za veš ili u prašku?
June 22Jun 22 Za belo rublje u prahu, za obojeno i vunu tecni.Da li vas brine naelektrisana situacija u Srbiji?
June 24Jun 24 Veoma, i kod nas i u svetu.Kod nas me, pored svih nevolja, duša boli šta ovi čine i šta planiraju sa školstvom i obrazovanjem.Već dva dana pevušim jednu pesmu...koja pesma vas ne ostavlja na miru? Edited June 24Jun 24 by Klara
June 24Jun 24 Gde sam parkirao auto, i jedno pet minuta sam se vrteo oko zgrade, da bih ga našao na onom mestu odakle sam i krenuo da ga tražim...Čemu ste se poslednje, onako baš od srca, obradovali?
June 24Jun 24 Zaradi. :D Ipak, malo više sam se obradovala rođenju jedne bebe. :)I cveću koje mi se primilo i bujno cvetalo.Može isto.