Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Ne kao baš mali, ali tu oko robije sam puštao ovo:

Sledeća osoba voli Bekutine pesme.

• Replies 14.9k
  • Views 556.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Fuj, ne

Koji ste problem skoro resili?

Rešila sam se problema u obliku osobe.

Koji dan u vašem životu biste voleli da ponovo doživite?

Jučerašnji. Sasvim je verovatno i da hoću fantom

Koliko sati sna je potrebno za izvršavanje jednostavnih aritmetičkih radnji?

Minimum 5h.

Vise volis da dobijes poklon ili pare za rodjendan?

Zavisi od koga, pošto ima ljudi koji uvek ispucaju novac na nepotrebne bezvezarije i tu mi je lakše sama da izaberem. Neki drugi uvek obraduju i iznenade kreativnošću. :)

Da li vam se dešava da često sanjate ljude koje više ne čujete i ne srećete?

Da, uglavnom jednog na onom svetu, pa ga i ne viđam u RL, drugog koga retko viđam, ređe nego što ga sanjam što je zapravo dobro, i jednog koga viđam a ne bih se bunila da ga viđam i češće. Nekad se zaređa po nedelju dana, bukvalno čovek razapne šator u mojim snovima.

Da li volite da šefujete? fantom

U kom smislu? Ne bih nikad bio sef na poslu iovako mi je dosta drame. A voleo bih privatno malo vise da sefujem a malo manje da dozvoljavam da mi drugi sefuju.

Na sta bi ste potrosili milion dolara ali da imate fore do kraja vikenda?

Kupila bih stan u Beogradu na vodi u napravila u njemu bdsm party space.

Isto

A ne, mora da se potrosi, nema investicija.

Kupila bih nekoliko hektara voćnjaka s trešnjama, može to?

Ne moze nista sto ce ostati nakon vikenda. Mora da ih spiskas.

na drogu, alkohol i žene lakog (m)orala.

I dve žlice vegete.

Da ste u hipotetičkoj situaciji, čega biste se pre odrekli - seksualne zadovoljštine ili trešanja (ali da rađaju preko cele godine)?

Trešnje su bitne, jebeš segs covid19

Jedno krindž pitanje: da li je na muškarcu više segsi humor ili romantika koju vam upućuje?

Dobar humor i što više smeha. Romantičnost ne mogu na prvu da povežem sa seksualnom zavodljivošću koliko mi ukazuje na nežna osećanja, što je takođe poželjno.

I, čime još neko privuče vašu pažnju? :D