June 11Jun 11 Rešila sam se problema u obliku osobe.Koji dan u vašem životu biste voleli da ponovo doživite?
June 11Jun 11 Jučerašnji. Sasvim je verovatno i da hoću Koliko sati sna je potrebno za izvršavanje jednostavnih aritmetičkih radnji?
June 12Jun 12 Zavisi od koga, pošto ima ljudi koji uvek ispucaju novac na nepotrebne bezvezarije i tu mi je lakše sama da izaberem. Neki drugi uvek obraduju i iznenade kreativnošću. :)Da li vam se dešava da često sanjate ljude koje više ne čujete i ne srećete?
June 12Jun 12 Da, uglavnom jednog na onom svetu, pa ga i ne viđam u RL, drugog koga retko viđam, ređe nego što ga sanjam što je zapravo dobro, i jednog koga viđam a ne bih se bunila da ga viđam i češće. Nekad se zaređa po nedelju dana, bukvalno čovek razapne šator u mojim snovima. Da li volite da šefujete?
June 13Jun 13 U kom smislu? Ne bih nikad bio sef na poslu iovako mi je dosta drame. A voleo bih privatno malo vise da sefujem a malo manje da dozvoljavam da mi drugi sefuju.Na sta bi ste potrosili milion dolara ali da imate fore do kraja vikenda?
June 13Jun 13 na drogu, alkohol i žene lakog (m)orala. I dve žlice vegete.Da ste u hipotetičkoj situaciji, čega biste se pre odrekli - seksualne zadovoljštine ili trešanja (ali da rađaju preko cele godine)?
June 13Jun 13 Trešnje su bitne, jebeš segs Jedno krindž pitanje: da li je na muškarcu više segsi humor ili romantika koju vam upućuje?
June 13Jun 13 Dobar humor i što više smeha. Romantičnost ne mogu na prvu da povežem sa seksualnom zavodljivošću koliko mi ukazuje na nežna osećanja, što je takođe poželjno.I, čime još neko privuče vašu pažnju? :D