Tuesday at 12:113 days Ću ćeš će ćemo ćete će (ne znam da objasnim, generalno dosta gresim, pisanje mi nije nikad bila jaca strana secam se vezbanki iz osnovne iz srpskog, vise crvenih nego plavih slova )Joj ja se tako mucim sa italijanskim, ne mogu da skontam kad se pise ce a kad c'è izgovor je skoro isti ali nemaju isto znacenje.Da li sam vam rekla da posedujem jedan hotel?Spoiler Edited Tuesday at 12:223 days by Serena
Tuesday at 14:093 days Pa što nisi Mi ćemo, vi ćete. Će te ti je isto kao da neko kaže "vi komunicura te", "vi jede te"Takođe i: bismo, bisteS kim u porodici ste najpričljiviji?
Tuesday at 14:173 days 6 minutes ago, Svemir Zeka said:Mi ćemo, vi ćete. Će te ti je isto kao da neko kaže "vi komunicura te", "vi jede te"Nope. Ima kad se koristi cete a kad ce te, samo je komplikovano do bola.Nenaglašeni oblik drugog lica množine prezenta od pomoćnog glagola hteti, ćete, piše se sastavljeno: vi ćete ga povesti.Spoj nenaglašenog oblika trećeg lica jednine ili množine prezenta od pomoćnog glagola hteti, će, i nenaglašenog oblika genitiva lične zamenice ti, te, piše se odvojeno: on će te povesti.
Tuesday at 15:303 days 1 hour ago, Svemir Zeka said:S kim u porodici ste najpričljiviji?Zavisno od teme, uostalom kao na forumu, kad su teme dosadne , ili potencijalno zanimljive samo skrenute u rukavce teške dosade, ni sa kim, samo ćutim i posmatram, promrljam reda radi nešto, a ponekad se po slobodi pokrijem ćebetom preko glave. :) Kad su teme zanimljive, sa svima. Jeste li vi pričljivi? Edited Tuesday at 15:313 days by hej profesore
Tuesday at 18:402 days Ćutolog burne mašte. Da li vam ordinarni razgovori oduzimaju vreme za ekstraordinarne fantazije?
Tuesday at 20:542 days Multitaskujem fantazije i meljem koješta, i kome treba i kome ne treba. Koliko se lako/teško rasplačete?
Tuesday at 21:232 days muška suza, ona najteža.Zadnji put sam plakao kad je Gileta. trinaesto prase, ostavila mama jer je imala samo 12 sisa Šta vam je poslednji put upalo u oko? Tj.zbog čega?
Yesterday at 12:551 day ''Beogradsko ogledalo'', Vinaver.Koje emisije ili serije su pratile vaše odrastanje?
9 hours ago9 hr Isto emisija Opstanak 😻, serija Nestašne godine Koju egzotičnu životinju biste držali kao kućnog ljubimca?