Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Ću ćeš će ćemo ćete će (ne znam da objasnim, generalno dosta gresim, pisanje mi nije nikad bila jaca strana huh secam se vezbanki iz osnovne iz srpskog, vise crvenih nego plavih slova lolol)

Joj ja se tako mucim sa italijanskim, ne mogu da skontam kad se pise ce a kad c'è izgovor je skoro isti ali nemaju isto znacenje.

Da li sam vam rekla da posedujem jedan hotel?

Spoiler

hC5Hcmv.jpeg

Edited by Serena

• Replies 14.9k
  • Views 550.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Pa što nisi wub

Mi ćemo, vi ćete. Će te ti je isto kao da neko kaže "vi komunicura te", "vi jede te"

Takođe i: bismo, biste

S kim u porodici ste najpričljiviji?

6 minutes ago, Svemir Zeka said:

Mi ćemo, vi ćete. Će te ti je isto kao da neko kaže "vi komunicura te", "vi jede te"

Nope. Ima kad se koristi cete a kad ce te, samo je komplikovano do bola.

Nenaglašeni oblik drugog lica množine prezenta od pomoćnog glagola hteti, ćete, piše se sastavljeno: vi ćete ga povesti.
Spoj nenaglašenog oblika trećeg lica jednine ili množine prezenta od pomoćnog glagola hteti, će, i nenaglašenog oblika genitiva lične zamenice ti, te, piše se odvojeno: on će te povesti.

Ali to su onda druge dve reči, će te(be) povesti rolleyes

Nista ja tu ne razumem D

1 hour ago, Svemir Zeka said:

S kim u porodici ste najpričljiviji?

Zavisno od teme, uostalom kao na forumu, kad su teme dosadne , ili potencijalno zanimljive samo skrenute u rukavce teške dosade, ni sa kim, samo ćutim i posmatram, promrljam reda radi nešto, a ponekad se po slobodi pokrijem ćebetom preko glave. :) Kad su teme zanimljive, sa svima. Jeste li vi pričljivi?

Edited by hej profesore

Katastrofalno. Kad bih samo znala da umuknem.

Isto.

Ćutolog burne mašte. Da li vam ordinarni razgovori oduzimaju vreme za ekstraordinarne fantazije?

Multitaskujem fantazije i meljem koješta, i kome treba i kome ne treba.

Koliko se lako/teško rasplačete?

muška suza, ona najteža.

Zadnji put sam plakao kad je Gileta. trinaesto prase, ostavila mama jer je imala samo 12 sisa

Šta vam je poslednji put upalo u oko? Tj.zbog čega?

Istina.

Koja knjiga vam je sada najbliža?

Jedna o Konfucizmu i jedna o Islamu.

Isto

''Beogradsko ogledalo'', Vinaver.

Koje emisije ili serije su pratile vaše odrastanje?

emisija Opstanak, serija Dosije X, recimo.

Isto

Isto emisija Opstanak 😻, serija Nestašne godine heart

Koju egzotičnu životinju biste držali kao kućnog ljubimca?