May 21May 21 Neam pojmaJeste li kao mali (uspesno) pretrazivali detelinu u potrazi za onom koja ima 4 lista?
May 21May 21 Neee, koliko? 😍edit: pitam za cvet edit edita: Našla sam je. :D Ali i dan-danas umem da je tražim tokom šetnje...Jel pričate sa životinjama? Edited May 21May 21 by Klara
May 24May 24 Naravno 😀Koji vam je omiljeni koncert na kom ste bili i na ciji biste koncert voleli da odete?
May 24May 24 Quote Koji vam je omiljeni koncert na kom ste bili i na ciji biste koncert voleli da odete?2005 Novarcok:dan System of Down dan Weezerdan Prodigydan GreendayCerkino pitanje od veceras : Da li biste vise voleli da imate jedan teniski Masters ili 3 pobede zaredom na evroviziji?
May 24May 24 Moj postignuti? Tenis, naravno. Nemerljivo Da li ste uplašeni nakon što odgledate epizodu Black Mirrora? Ako ne gledate, pls pustite nekoga ko gleda 🙏
May 27May 27 Verovatno ovo s mirisanjem ljudi i hiperosetljivošću na mirise, što ume da bude super, ali i nesuper Nego, trepavice, to mi ima muško dete kao da je našminkanIsto, baš je sladak klipić
Tuesday at 07:185 days Ja isto mirise, reagujem na svaku zalutalu cesticu bilo cega. A realno sam ljubomoran na ove sto vide vise boja.Isto
Tuesday at 07:295 days Moj ćale, mislim, vidi više boja. Kako naslikam nešto ponekad, nađe xy mana i kao ovde je trebalo više te i te boje, mnogo ti je ovo zeleno itd. A kao, nekad je slikao i sam. I on ima te trepavice. Nije ni čudo što je malo opaučen s tolikom genetskim mutacijama.....
Tuesday at 09:075 days Slabo, možda vidim boje malo bolje od proseka i uši mrdam samo gore-doleŠta ste jutros prvo pomislili?
Tuesday at 09:455 days NigdeSledeci ce objasniti kako se pravilno koristi "ce te" i "cete" i objasniti nama koji nikako da to ukapiramo