Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Neam pojma

Jeste li kao mali (uspesno) pretrazivali detelinu u potrazi za onom koja ima 4 lista?

• Replies 14.9k
  • Views 551k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Neee, koliko? 😍

edit: pitam za cvet

edit edita: Našla sam je. :D Ali i dan-danas umem da je tražim tokom šetnje...

Jel pričate sa životinjama?

dog-comic-talking-only-to-dogs.jpg

Edited by Klara

Naravno 😀

Koji vam je omiljeni koncert na kom ste bili i na ciji biste koncert voleli da odete?

Prodigy na jednom od exita. Voleo bih da odem na sledeci eyesburn.

Isto

Koji vam je omiljeni koncert na kom ste bili i na ciji biste koncert voleli da odete?

2005 Novarcok:

1. dan System of Down

2. dan Weezer

3. dan Prodigy

4. dan Greenday

Cerkino pitanje od veceras :

Da li biste vise voleli da imate jedan teniski Masters ili 3 pobede zaredom na evroviziji?

Moj postignuti? Tenis, naravno. Nemerljivo thumbup

Da li ste uplašeni nakon što odgledate epizodu Black Mirrora? Ako ne gledate, pls pustite nekoga ko gleda 🙏

Jebga, ne gledam al lako se plasim cry

Koju genetsku mutaciju imate?

Verovatno ovo s mirisanjem ljudi i hiperosetljivošću na mirise, što ume da bude super, ali i nesuper cry

Nego, trepavice, to mi ima muško dete lolol kao da je našminkan

Isto, baš je sladak klipić

Ja isto mirise, reagujem na svaku zalutalu cesticu bilo cega. A realno sam ljubomoran na ove sto vide vise boja.

Isto

Moj ćale, mislim, vidi više boja. Kako naslikam nešto ponekad, nađe xy mana i kao ovde je trebalo više te i te boje, mnogo ti je ovo zeleno itd. A kao, nekad je slikao i sam. I on ima te trepavice. Nije ni čudo što je malo opaučen s tolikom genetskim mutacijama.....

mali muzički intermezzo

Slabo, možda vidim boje malo bolje od proseka i uši mrdam samo gore-dole

Šta ste jutros prvo pomislili?

Da li će 24 sata biti dovoljno?

Pijete li kafu pre doručka?

Nikad.

Gde ćete danas?

Nigde

Sledeci ce objasniti kako se pravilno koristi "ce te" i "cete" i objasniti nama koji nikako da to ukapiramo D