May 20May 20 NeDa li ste kao mali vozili musku biciklu tako sto ste se zavukli ispod prečke ili ti stangle?
May 20May 20 4 minutes ago, Serena said:NeDa li ste kao mali vozili musku biciklu tako sto ste se zavukli ispod prečke ili ti stangle?Odgovor NE se odnosi na klarinu cigru.@Shan Jan skini taj placni smajli Edited May 20May 20 by Serena
May 20May 20 7 minutes ago, Svemir Zeka said:@Serena šapni mi ko je Ja donosim sreću, provereno Za cega srecu?Ja verujem Desanki, jer sreca je lepa samo dok se ceka SpoilerZezam se naravno, ima ja mog Lalu 10 minutes ago, Svemir Zeka said:Da li poznajete nekoga ko se preziva Kalas?NeDa li poznajete nekog ko se preziva Šušnica?
May 20May 20 16 minutes ago, Serena said:Za cega srecu?Ja verujem Desanki, jer sreca je lepa samo dok se ceka Sreću za povezivanje, ko mi šapne, ja bacim čarolije i tu se nešto desi. Izučila sam vlašku magiju Odlično ti je ovo s Desankom
May 21May 21 13 hours ago, Serena said:Da li poznajete nekog ko se preziva Šušnica?Nope.Da je vaš današnji dan novinski naslov, kako bi to izgledalo?edit: Eeee, ćao, @Nikodije ! Edited May 21May 21 by Klara
May 21May 21 Šokantno!Ovaploćenje seksi srede se prošetao gradom, izazivajući histeriju kod novosadskih frajli, i burno negodovanje kod konzervativnih garija.FOTO, VIDEO!Da li mislite da jutro može determinisati ceo ostatak dan?
May 21May 21 "NBS obustavila prosvetarima dozvoljeni minus""Sve je teže preživeti kišni maj""Kako se stariji adolescenti danas zabavljaju (FOTO) (VIDEO)"Isto
May 21May 21 1 minute ago, Filozof manijak said:Šokantno!Ovaploćenje seksi srede se prošetao gradom, izazivajući histeriju kod novosadskih frajli, i burno negodovanje kod konzervativnih garija.FOTO, VIDEO!Da li mislite da jutro može determinisati ceo ostatak dan?Kad si mi pre uleteo
May 21May 21 Meni je determinisalo, eno ima i naslov u novinama Da li vam se realni, telesni i mentalni uzrast poklapaju,?
May 21May 21 8 minutes ago, Filozof manijak said:Da li mislite da jutro može determinisati ceo ostatak dan?A dobro, de, ipak je jutro odaaaavno prošlo.
May 21May 21 1 hour ago, Svemir Zeka said:Da li vam se realni, telesni i mentalni uzrast poklapaju,?Ne, krstenica zuti mnogo brze.Da li znate koliko latica ima cvetic jorgovana koji donosi srecu onom ko ga nadje?