May 20May 20 Just now, Svemir Zeka said:??Hahaha, ma ja to sebi jer sam se lozio na posao kad sam krenuo sad vidim moglo je i drugacije da se protumaci
May 20May 20 28 minutes ago, Shan Jan said:Sebi kad ste prvi put otisli od kuce.Sad ćeš da se naspavaš, provedeš dan u pidžami i ne primaš nenajavljane svratiše. A onda ćeš da napraviš ručak za goste i večeru za posebnog gosta. <3Kad vam se neki rizik najviše isplatio?
May 20May 20 Kada sam stavio sve žetone na zelenoU kom dobu ste shvatili da se kopernikanski (obrt) princip odnosi i na sebe?
May 20May 20 Znam i tačan datum. s 32 godine, onaj dubinski osećaj da više nisi najbitniji. Kad se setim, kakva egzistencijalna kriza me pukla. Šta ćete da radite danas posle posla? Malo lakša pitanja...
May 20May 20 Nemam zamerke na aktuelni, osim generalnog žala za baterijama iz onih praistorijskih koje traju po nedelju danaKako stojite sa radnim elanom, ovom trenutku života i tekuće nedelje?
May 20May 20 6 minutes ago, Shan Jan said:Da li imate simpatiju na forumu?DaJust now, Klara said:A van foruma?NeDa li ste nekad imali zmaja? Edited May 20May 20 by Serena