May 19May 19 "Ljudi su kvarljiva roba, što ih više upoznaješ, sve si više mizantrop" Moj ćale, sredina devedesetih i još mnogo putaTakođe i @Jeremija ima često dobre savete i mudrosti. Koliko ste u životu slušali savete svojih roditelja?
May 19May 19 Svaki put cuo i uradio po svom. Uglavnom najebo zbog toga al to je uzitak.Sta bi ste rekli sebi koji je deset godina stariji?
May 19May 19 Sad, pa deset godina više? Ne znam, verovatno "manje jedi"Šta biste rekli sebi s 30 godina? (meni je to podaleko)
May 19May 19 Da. Ko sam ja da pametujem drugima.Da li vam idu na zivce ljudi koji vam dele savete bez da ste ih pitali?
May 19May 19 Naravno. U principu, idu svima na nerve, ali najviše onima koji ih najmanje dele drugima.Da li vas nervira što neki svoj odnos ili ponašanje prema nekom drugom niste razrešili tokom godina koje imate?
May 19May 19 Da...sa mojim bratom, ni nema vise prilike za to 😟Sta biste rekli sebi malom od 5 godina?
May 19May 19 Vikni kad treba a da se posle ne presipituješ danima (evo baš kao sad što sam se prodrala)Sebi kad se došli prvi dan na posao, ikad?
May 20May 20 On 19. 5. 2025. at 13:20, Klara said: Uglavnom da, samo da kišni dani ne traju predugo, jer me deaktiviraju i uspavljuju.Koju izrečenu mudrost/savet ste dobro zapamtili?"Prazno bure jače zveči" - pisala svojevremeno rad na ovu temu i baš mi se urezalo, a posle se i potvrđivalo u praksi.