May 17May 17 Konacno jedno ozbiljno pitanje!Kobasica. Ako se napravi kako treba ni jedno suvo meso ne moze da se meri.Kobasice od cega su cam najbolje?
May 17May 17 Mangulica.Kako izgleda prostor(ija) gde provodite najviše vremena u vašem domu?A ona van kuće?
May 17May 17 Dnevna soba... trosed. komp. tv, polica sa knjigama...Van kuce... nazalost kancelarija.Da li je vreme da se uozbiljite u zivotu?
May 17May 17 Već sam u tome od rođenja, treba mi više lakšeg vazduha i radosti.Šta vas je zadnje dirnulo ili pogodilo?
May 17May 17 Da posebno iz stama ispod. Jedva cekam kad cemo se ponovo sresti, jedna mala preslatka meleskinja Artemide Kojem komsiji se vi radujete?
May 18May 18 Komsinici ticerki u penziji (volim da procaskam, a voli i ona)Da li si ste gledali eurovision? Edited May 18May 18 by Sandradjer
May 18May 18 Vec godinama je ne pratim, gledala sam samo Konstraktu.Sledecem se desi da se srecan probudi jer ono sto je sanjao nije istina.
May 19May 19 Otišla da kupim haljinu za neko venčanje. Da li je vam je neko posvetio nešto ili samo za vas napravio/kreirao/napisao/itd.?
May 19May 19 Jeste, uglavnom familija kad sam bio mali i zemske kad sam postao veliki.Kad ste i sta zadnji put kreirali za druge?
May 19May 19 2 minutes ago, Klara said:Otišla da kupim haljinu za neko venčanje.Da li je vam je neko posvetio nešto ili samo za vas napravio/kreirao/napisao/itd.?Skolski drug napisao pesmu.Volite li kisu?
May 19May 19 2 hours ago, Shan Jan said:Kad ste i sta zadnji put kreirali za druge?Pročitala sam kad se zadnji put karali za druge
May 19May 19 4 hours ago, destiny said:Skolski drug napisao pesmu.Volite li kisu?Uglavnom da, samo da kišni dani ne traju predugo, jer me deaktiviraju i uspavljuju.Koju izrečenu mudrost/savet ste dobro zapamtili?