May 14May 14 17 hours ago, Klara said:@barfly i ja se sablažnjavamo nad Evrovizijom.D sejm!Ne gledam više. Pre tri godine sam ostao bez mačke, a mučili smo se po veterinarima baš te nedelje dok je trajala Evrovizija, pa mi sad krene PTSD u ovo vreme. Godinu pre toga me ostavila bivša, ali to nije bilo toliko stresno. Sanjao sam da sam kuvar u Hiltonu i da su mi tražili da pravim Dubai krofne.Kad ste se poslednji put penjali po drveću?
May 14May 14 5 minutes ago, barfly said:Godinu pre toga me ostavila bivša, ali to nije bilo toliko stresno. Nije shvatila da su mačke prioritet! Dugo nisam, nedostaje nam i drveće. :(Ali kad se popnem, uvek se osećam kao Petar iz "Varljivog leta". :DA kad ste poslednji put bosi ugazili u reku?
May 14May 14 Proslog leta, u planinski potocic.Sta ste opsovali kada ste zadnji put cipelu umazali govancem?
May 14May 14 Ne znam kad se zadnji put desilo al obicno krene sa psovanjem majke a zavrsi se sa jebem ti sve :D Sta ste zadnji put opsovali kad ste udarili noznim prstem u namestaj?
May 15May 15 Nisam stigla, samo sam čučnula i pisnula od bola. :')Idete na duži odmor: koja dva muzička albuma i knjige biste poneli?
May 15May 15 blind guardian "imaginations from the other side"helllight "journey through the endless storms"a od knjiga neke dve koje nisam procitao. koje dve knjige biste mi preporucili? Edited May 15May 15 by Nikodije
May 15May 15 Ulysses, kazu lagano stivo A kad ti dosadi mozes da preseces sa Death by Starvation cisto da ti podigne raspolozenje isto
May 15May 15 Ako idem na more, ne slušam muziku. Samo talase. ŠuuuuuuKnjjige: Nekronomikon, slaže se s morem. Neke stripove. Koja je najgluplja tetovaža koju ste videli?
May 15May 15 Jedina koja mi nije glupa je ona sto rade arapkinje kanom na sakama i koja s vremenom izbledi.Da li vam se desilo da u kuci nadjete predmet koji vam nije jasno kako je tu stigao?Ja pronasla kasicicu u fijoci koju svakodnevno otvaram i nikad je nisam videla, jos na drsci ugravirano JAT Ne znam sta da mislim. Edited May 15May 15 by Serena
May 15May 15 2 hours ago, Serena said:Jedina koja mi nije glupa je ona sto rade arapkinje kanom na sakama i koja s vremenom izbledi.Da li vam se desilo da u kuci nadjete predmet koji vam nije jasno kako je tu stigao?Ja pronasla kasicicu u fijoci koju svakodnevno otvaram i nikad je nisam videla, jos na drsci ugravirano JAT Ne znam sta da mislim.Još pitaš, doduše ne predmeta koji su stigli izvana, nego predmeti iz kuće koji samoinicijativno menjaju lokaciju. Šta je najlepše što ste ikad čuli od darling osobe?
May 15May 15 "Završila sam sa kupovinom haljina za leto."Koliko kafa dnevno pijete? Edited May 15May 15 by Muzzy