May 8May 8 Dvoumim se između Jupitera koji me podseća na jaspis i Neptuna - lapis lazuli. : )Koji poludragi kamen ili kristal vam je najlepši ili barem zanimljiv?
May 8May 8 svi su mi super! inace bih voleo da kopam iste [drago kamenje]. zao mi je sto nemam priliku za to. cini mi se da bi to bio moj poziv. isto Edited May 8May 8 by hoffnung
May 9May 9 Tanzanit. Ne bi voleo da ga kopam, kratak je ljudski vek.Sta je to nepotrebno sto uvek nosite sa sobom?
May 9May 9 Vrlo retko, valjda posledica sto nemam decu.Sta su vas lagali roditelji kad ste bili mali?
May 9May 9 1 hour ago, Shan Jan said:Vrlo retko, valjda posledica sto nemam decu.Ma jok, nego si takav
May 9May 9 1 hour ago, Shan Jan said:Sta su vas lagali roditelji kad ste bili mali?Vreme leci sveDa li nosite laptop na putovanja?
May 9May 9 Sta znaci suhozemni? Inace prtljag mi je uvek lagan. Obicno 5kg rucni i 6-7kg donji. To vracam aviokompanijama sto nosim 100 kila na sediste Sta radite kad upadnete u bedak?
May 9May 9 Misliš kako si popravljam raspoloženje? Jedem šećer A šta mislite o ovome, https://x.com/fact/status/1920787142273323160?s=61Sandwiches taste better when someone else makes them because when you make your own, you anticipate its taste and become less hungry for it.to jest da li vam je bolji sendvič od tudje ruke ili onaj koji sami kreirate? Edited May 9May 9 by Leia
May 9May 9 od tudje ruke i ovo je stvarno tako! ne znam da li je topic da se prosiri tema, ali ima filozofija iza ovogaisto. Edited May 9May 9 by hoffnung
May 9May 9 Zasad mi je najbolji sendvič koji sama napravim. Zato što drugi oko mene ne jedu sendviče. :'( I, kako izgledaju vaši ukusni sendviči, šta sve stavljate u njih?