May 1May 1 Norveški sam pokušala da učim, pa bih valjda njega i nastavila. Odustala sam zbog lijenosti, ne zbog težine. Nije pretežak.Poljski ili češki ili ruski, šta je najsličnije našem
May 5May 5 Kupio sam zeni cipele u Brunecu (Italija) kao prvi od mnogo delova poklona za rodjendan.A dobio sam belgiske praline od sestre.Poklon koji zelite da dobijete?
May 5May 5 Iznenadni odlazak van grada, na mesec dana u prirodu i otkrivanje novih mesta.Ili kraći put do mora.⛱️Da li leti volite da sedite na terasi dok pada kiša?
May 8May 8 E, to je lepo pitanje! 😍Zavisi od štiva, za radnim stolom ili na terasi. To dok ne nabavim manju fotelju samo za čitaoce, gospodža da budem.Može isto pitanje, sviđa mi se.
May 8May 8 Ne citam skoro nikad u stanu. Uglavnom na klupici u parku ili u avionu. Koji deo namestaja vam je najstariji u kuci i sto ga jos niste zamenili?
May 8May 8 Fotelja iz sedamdesetih iz tetkinog stana kod ćere u sobi (udobna i zgodna) i trio stolića jedan preko drugog, iz osamdesetih. Koristim ih za knjige, jer nemam više polica 🙄 To je bilo novo za novi stan 1987., pravi hit poznog socijalizma. Može isto, super je pitanje!