April 20Apr 20 Za neke stvari sam konzerva za neke neke max progresivan. 🤷♂️U kom momentu ste bili najsrecniji?
April 20Apr 20 Stalno stvaram nove najsrećnije trenutke 💜 Da li umete da prepoznate sreću kad se dešava, ili samo naknadno?
April 22Apr 22 Da bila sam na jednoj divnoj svadbi kod drage osobe u Novom Sadu.Da li vam se desavalo da iz firme u kojoj vam je sve bilo potaman odete u drugu za vece pare?
Friday at 20:205 days Tegleci, po mogucstvu Kirby od 200 kila.Da li bi pre drzali papagaja kao kucnog ljubimca ili zlatne ribice? Edited Friday at 20:235 days by Milosh76
Saturday at 10:065 days Teško pitanje, hm. Akvarijum volim jer me opušta pogled na vodu i usporeno plivanje riba. Ali preferiram dodir, a ribice su ćutljive i tišina može postati dosadna. Papagaj je vašar na dve noge, zabavan i brbljiv, no nekad je vrlo bučan. Jel može neki hibrid, ribopapadaj? :')Koju laž ste skoro izgovorili ili napisali?
Sunday at 06:414 days On 22. 4. 2025. at 20:10, Serena said: Da li vam se desavalo da iz firme u kojoj vam je sve bilo potaman odete u drugu za vece pare?Ne.....zapravo sam išla ka sve manjim parama, ali boljim poslovima za moju struku, ili boljim mestima. Para ič.
Tuesday at 16:502 days Na trećem času kod trećaka Da li postoji vreme u godini kad vas tuga za nekim ljudima dokusuri...
Tuesday at 17:222 days Ne dokusuri me, ali postoji.Šta se sad nalazi sa vaše desne strane, a šta ispred vas?
Tuesday at 17:472 days Sa desne kuče, ispred (malo ka levo) kikiriki i zobljemo zajedno. Usrasmo sve ispod. Špricer ili točeno? Edited Tuesday at 17:492 days by Meduzalem