Svemir Zeka Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago To bi verovatno bila škola, da u istu ne idu moja deca, pa je se više ne sećam nego mi je i u sadašnjosti. Da li živite najvećim delom u prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti?
Misko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 20.2.2025. at 12:20, Shan Jan said: Verovatno misleci ko ce sledeci da nas jase. Koji vam je najomiljeniji film u godini vaseg rodjenja?
Misko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 8 minutes ago, Svemir Zeka said: To bi verovatno bila škola, da u istu ne idu moja deca, pa je se više ne sećam nego mi je i u sadašnjosti. Da li živite najvećim delom u prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti? U poslednje vreme, u proslosti,for better or for worse..
Klara Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Uvek u sadašnjosti. Da li je ova sadašnjost ona budućnost koju ste planirali u prošlosti?
Milosh76 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne, bio bih lud potpuno da sam planirao ili pozeleo ovakvu sadasnjost. Na srecu, jos uvek, mogu da otputujem van BG/Srbije, pa mi bude malo lakse. Isto 1
Svemir Zeka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ova je bolja, tose nisam nadala. Što se tiče ličnih planova i ličnog uticaja....ne i svega što (mi) se desilo van moje kontrole. Da li u košmaru uspevate da pobegnete od nečega što vas ugrožava, ili ostanete zaglavljeni...?
Klara Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Nemam takve snove. Šta ste sve slatko danas smazali? @barfly, tebe gledam.
Recommended Posts