Svemir Zeka Posted Thursday at 11:25 Posted Thursday at 11:25 Halovijen i Lovac na jelene, kao i svima 🤷 Isto
Leia Posted Thursday at 11:26 Posted Thursday at 11:26 Krstarica Potemkin Koje piće ćete otvoriti kada padne Vučić? 1
Milosh76 Posted Friday at 08:23 Posted Friday at 08:23 Nisam probao Tvoj omiljeni film Dzina Hekmena je... ?
Klara Posted Friday at 15:28 Posted Friday at 15:28 Takođe The Conversation. Koje boje imate na sebi? 1 1
Klara Posted Friday at 16:18 Posted Friday at 16:18 Crno, belo i crveno. Sudar grobara i cigana. Šta se na dobro promenilo u vašem životu u poslednje 2 godine?
Nikodije Posted Friday at 16:51 Posted Friday at 16:51 2 minutes ago, Milosh76 said: Dobio sam unapredjenje i vecu platu isto 2 minutes ago, Milosh76 said: Isto isto
Klara Posted Friday at 17:00 Posted Friday at 17:00 Savladala sam dve važne veštine zbog kojih će mi i naredne 2 godine biti odlične. Šta imate, a voleli biste da nemate?
Klara Posted yesterday at 10:19 Posted yesterday at 10:19 Tugu. Ako se prisetite vaše osnovne škole, šta vam izaziva prijatna (o)sećanja?
Recommended Posts