Klara Posted February 9 Posted February 9 Da brzo seckam luk! U šta će se reinkarnirati Jovana Jeremić?
Serena Posted February 9 Posted February 9 (edited) U smrdibubu Da li se slazete sa jovanom Edited February 9 by Serena 1
Svemir Zeka Posted February 10 Posted February 10 Kad sam bila mala On 8. 2. 2025. at 13:51, Klara said: Jel se i vaš dečko/devojka/šta već probude pre vas Ne može ni da spava od mog hrkanja. Da li smatrate da je ljubav kad hrčete dečku devojci, a on vas voli i tako kao hrčka 1
Milošica Posted February 10 Posted February 10 Jeste, posebno kad se tako formuliše Jel ima nečeg skriveno strašnog u Čarobnjaku iz Oza
Shan Jan Posted February 10 Posted February 10 Brate meni ima, nikad ga nisam voleo Jel ste voleli Alisu u Zemlji Cuda kad ste bili mali ili vam je i to bilo creepy?
Milosh76 Posted February 11 Posted February 11 Da Da li @Shan Jan treba da kupi stan u Trstu umesto u BG/Pancevu/NS/SU/... ? 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Ne staj mi na muku @Milosh76 Npr: https://www.immobiliare.it/en/annunci/117951659/?entryPoint=map#foto10 Al ne mogu u tudjini gde mozda nikad necu da zivim. Prevelik rizik. Pre bih kupovao na nekom grckom ostrvu. Mada i ovaj Trst... e zivote, sta mi placamo ovde. 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 1 minute ago, Milosh76 said: odgovori na pitanje i postavi pitanje, ne zabusavaj Ne treba. Treba da kupi kucu na nekom grckom ostrvu i da ladi noge u Egejskom moru. Da li Milos treba da se seli u Trst? 1
Recommended Posts