January 24Jan 24 Cula sam jednu fantasticnu motivacionu recenicu Dok je meni mene, meni cvetaju ruze Znas li neku dobru motivacionu recenicu?
January 24Jan 24 ILi ćemo naći put, ili ćemo ga sami stvoriti. Hanibal koja vam je motivaciona muzička numera? moja: Edited January 24Jan 24 by Filozof manijak
January 24Jan 24 Au... ne znam kako bih to odgovorio. Ova mi je npr. motivaciona za rad: A ova kad hocu da se pokrenem na neke zivotne odluke: isto
February 3Feb 3 Ali.verzija navijaca Zvezde, da ne kacim link sad 😁 Isto Edited February 3Feb 3 by Milosh76
February 8Feb 8 'nako. Bila je ranije, čini mi se, neka verzija sa više limuna. Ta mi se svidela. Jel se i vaš dečko/devojka/šta već probude pre vas i šuškaju dok ne izludite? :')
February 8Feb 8 Nije pitanje bilo smeta li ti. :pPp Jeste, prevarilo me je zubato sunce. Koliko biljaka imate u stanu? :') Ili planirate da nabavite neku na proleće?
February 8Feb 8 Sve je ok od voljenog bica. Biljaka dovoljno, necu da nabavljam, treba to odrzavati Da li ti se svidjaju ovi dani protesta?
February 8Feb 8 Iskreno ne pratim vec par dana, previse informacija a imam puno privatnih stvari da resavam Da li vam je laksa ova zima na minus 5 ili zadnje leto na plus 50?