Milosh76 Posted January 7 Posted January 7 Nije Dopuni recenicu... U 2025 godini cu da promenim...sta?
Klara Posted January 7 Posted January 7 (edited) Uspostaviću bolju rutinu nakon buđenja i pre spavanja. Češće ću voziti bicikl i slušati albume na čekanju. Osmisliću police i njihov raspored. Nabaviću nove sobne biljke. I začine. Vežbaću složenija kuvana jela i češće zvati prijatelje na klopu. Mooožda ću probati Valdorf salatu , @Ras. Može isto pitanje, lepo je. : ) Edited January 7 by Klara 1
Sandradjer Posted January 10 Posted January 10 Bas sam juce pominjala bajs. Odguracu bajs na servis, gume ispuhane Da li si spavao u sojenici?
Filozof manijak Posted January 10 Posted January 10 Nisam. Spavao. Da li daješ odgovore na retorička pitanja?
Milosh76 Posted January 11 Posted January 11 Tesko pitanje. Aj nek bude Menta, koja god da je metafora u pitanju 😁 Koji vam je omiljeni Pajin sestric, Gaja, Raja ili Vlaja?
Milosh76 Posted January 23 Posted January 23 Dekoltirana haljina. Prirodne lokne ili vestacki nokti? 1
Svemir Zeka Posted January 23 Posted January 23 Prirodne lokne jooooj Da li biste voleli da imate jako kovrdžavu našušurenu kosu, koju svi koji je imaju mrze? Ja bih jako.
Serena Posted January 23 Posted January 23 Takodje. Da li ljude sa kovrdzavom nasusurenom kosom redje boli glava i isi?
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 Sigurno jer su uvek nasmejani Da li bi ste voleli da zamenite 10kg za 10cm?
Milošica Posted January 24 Posted January 24 (edited) Ne. Bilo bi surovo. Koje vam je prosečno vreme spavanja i imate li popodnevno i koliko traje? Edited January 24 by Milošica 1
Klara Posted January 24 Posted January 24 Oko 6-7 sati, mada se trudim da imam 8 sati sna. Ne prija mi popodnevna dremka, posle nje sam grogi. Desi se samo kad me savlada baš veliki umor, pa poslušam telo. : ) Da li umete sami sebe da motivišete i naterate na akciju?
Recommended Posts