January 4Jan 4 14 hours ago, Boksi said: Koju aktivnost u stanu preporucujete da se ubije vreme? Seks. Jel i vama Čipi liči na Čupku iz Srećnih ljudi ili sam se samo ja nagruvala šećerom, pa tripujem? Čipi, Čupka, hahahahah. Ne, ne izgovarajte kao brzalicu.
January 5Jan 5 Nisam gledao Srecne ljude nikad, ali papiga je preslatka ♥️ Isto za one koji su gledali Srecne ljude
January 5Jan 5 Liče! Gledala, stidi se. Šta vas brzo zamori kod druge osobe? (Jel vam zvuči istinito da ljudima kod drugih smeta uglavnom ono sopstveno što su potisnuli ili prevazišli, pa ne podnose podsećanje?) 🐼 Edited January 5Jan 5 by Klara
January 5Jan 5 Socijalni antikonformizam Duhovitost, srdačnost, brbljivost. Dete u odraslom, igranje. Odbija me previše stroga ozbiljnost. 1 hour ago, Klara said: (Jel vam zvuči istinito da ljudima kod drugih smeta uglavnom ono sopstveno što su potisnuli ili prevazišli, pa ne podnose podsećanje?) 🐼 Ume da bude, ali nije nužno objašnjenje. Da li ste više akter ili posmatrač? Edited January 5Jan 5 by Svemir Zeka
January 5Jan 5 Akter, u suštini. 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Duhovitost, srdačnost, brbljivost. Dete u odraslom, igranje. Odbija me previše stroga ozbiljnost. +1000 x 1000 Šta vas najviše mrzi danas da odradite? (gleda u njen broj pristiglih mejlova i zakazanih poziva)
January 5Jan 5 Neki kolac cini mi se da se pominju i u nekoj pesmi. Sledeci pravi slatku cesnicu za Bozic.
January 5Jan 5 kod mene mora da se skupi. sada kada pogledam, ali iskreno ne znam da li je vise kupovnih ili bacenih, ali sam siguran da postoji neka ravnoteza jer ne zivim u nekom brdu stvari. ono sto znam, jeste da imam tendenciju da mi se neke stvari ne bacaju, ali drugi ukucani su u fazonu: "baci, baci to ti nije dobra energija!" i onda ja bacim, ali da sam sam, verovatno bih to sacuvao, ali sa ovim, novim stavom, da zivim sada sam, bacio bih. sledeci voli antikvitete
January 6Jan 6 Da, samo ne volim da se okružujem glomaznim antikvarnim predmetima. Draže su mi (porodične) sitnice. Kupujete li nešto od antikviteta?
January 7Jan 7 Ranije sam se bavio filatelijom a i dalje skupljam novcice iz zemalja koje posecujem. Sta je najvredniji predmet koji posedujete?