Klara Posted January 4 Posted January 4 14 hours ago, Boksi said: Koju aktivnost u stanu preporucujete da se ubije vreme? Seks. Jel i vama Čipi liči na Čupku iz Srećnih ljudi ili sam se samo ja nagruvala šećerom, pa tripujem? Čipi, Čupka, hahahahah. Ne, ne izgovarajte kao brzalicu. 1 1
Milosh76 Posted January 5 Posted January 5 Nisam gledao Srecne ljude nikad, ali papiga je preslatka ♥️ Isto za one koji su gledali Srecne ljude 1
Klara Posted January 5 Posted January 5 (edited) Liče! Gledala, stidi se. Šta vas brzo zamori kod druge osobe? (Jel vam zvuči istinito da ljudima kod drugih smeta uglavnom ono sopstveno što su potisnuli ili prevazišli, pa ne podnose podsećanje?) 🐼 Edited January 5 by Klara
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 Običnost, i socijalni komformizam. Šta vas privlači kod druge osobe?
Svemir Zeka Posted January 5 Posted January 5 (edited) Socijalni antikonformizam Duhovitost, srdačnost, brbljivost. Dete u odraslom, igranje. Odbija me previše stroga ozbiljnost. 1 hour ago, Klara said: (Jel vam zvuči istinito da ljudima kod drugih smeta uglavnom ono sopstveno što su potisnuli ili prevazišli, pa ne podnose podsećanje?) 🐼 Ume da bude, ali nije nužno objašnjenje. Da li ste više akter ili posmatrač? Edited January 5 by Svemir Zeka
Klara Posted January 5 Posted January 5 Akter, u suštini. 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Duhovitost, srdačnost, brbljivost. Dete u odraslom, igranje. Odbija me previše stroga ozbiljnost. +1000 x 1000 Šta vas najviše mrzi danas da odradite? (gleda u njen broj pristiglih mejlova i zakazanih poziva) 1
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 Ne. Ni talijansku repku u fudbalu. Sledeći bwz guglanja zna šta su promincle
Serena Posted January 5 Posted January 5 Neki kolac cini mi se da se pominju i u nekoj pesmi. Sledeci pravi slatku cesnicu za Bozic.
Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 Ne ali bi rado probao Sledeci vise izbacuje stvari iz kuce nego sto ih kupuje
hoffnung Posted January 5 Posted January 5 kod mene mora da se skupi. sada kada pogledam, ali iskreno ne znam da li je vise kupovnih ili bacenih, ali sam siguran da postoji neka ravnoteza jer ne zivim u nekom brdu stvari. ono sto znam, jeste da imam tendenciju da mi se neke stvari ne bacaju, ali drugi ukucani su u fazonu: "baci, baci to ti nije dobra energija!" i onda ja bacim, ali da sam sam, verovatno bih to sacuvao, ali sa ovim, novim stavom, da zivim sada sam, bacio bih. sledeci voli antikvitete
Klara Posted January 6 Posted January 6 Da, samo ne volim da se okružujem glomaznim antikvarnim predmetima. Draže su mi (porodične) sitnice. Kupujete li nešto od antikviteta?
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Ranije sam se bavio filatelijom a i dalje skupljam novcice iz zemalja koje posecujem. Sta je najvredniji predmet koji posedujete?
Sandradjer Posted January 7 Posted January 7 Kod mene su vrednosti u nepredmetima Da li je ovo uteha za siromasne?
Recommended Posts