Serena Posted Friday at 15:48 Posted Friday at 15:48 Da ali mi nikako ne stoje Da li volite "tapacirane" grudnjake?
Eleniko Posted yesterday at 04:55 Posted yesterday at 04:55 Ae bre Shane, kad bi sad krenuli da nabrajamo šta su sve žene izmislile da pojačaju utisak velikih sisa, pisali bi danima...
Shan Jan Posted yesterday at 06:54 Posted yesterday at 06:54 1 hour ago, Eleniko said: Ae bre Shane, kad bi sad krenuli da nabrajamo šta su sve žene izmislile da pojačaju utisak velikih sisa, pisali bi danima... Aaa to. Blasphemy! Zena treba ponosno da nosi sise, kolike god da su. Sta je sledece, muskarci ce da stavljaju carape u gace da deluje da imaju veci? 1
Filozof manijak Posted yesterday at 07:22 Posted yesterday at 07:22 Ne moramo Sledeći piše latinicom, a misii na ćirilici 1
Sandradjer Posted yesterday at 07:24 Posted yesterday at 07:24 Pisem na oba pisma, a slabo mislim. Promasio si temu Da li je cist vazduh, sta kazu aplikacije?
Filozof manijak Posted yesterday at 07:29 Posted yesterday at 07:29 1 minute ago, Sandradjer said: Promasio si Temu Odoh na Alibabu
Shan Jan Posted yesterday at 07:47 Posted yesterday at 07:47 21 minutes ago, Sandradjer said: Pisem na oba pisma, a slabo mislim. Promasio si temu Da li je cist vazduh, sta kazu aplikacije? Koju aktivnost u stanu preporucujete da se ubije vreme? Safe for work
Boksi Posted yesterday at 07:55 Posted yesterday at 07:55 7 minutes ago, Shan Jan said: Koju aktivnost u stanu preporucujete da se ubije vreme? Safe for work Da su aktivne samo ruke ili celo telo?
Shan Jan Posted yesterday at 07:58 Posted yesterday at 07:58 2 minutes ago, Boksi said: Da su aktivne samo ruke ili celo telo? Da je najvise aktivan mozak jerbo mu je dosadno
Boksi Posted yesterday at 08:01 Posted yesterday at 08:01 Ne šalim se Spoiler A možeš i da očistiš rernu. To potpuno zaokupi i iznervira svaki put 2
Max Morlock Posted yesterday at 08:32 Posted yesterday at 08:32 30 minutes ago, Shan Jan said: OK razmislicu o rerni. Dok si ti razmišljao, drugi su smislili Spoiler 1
Recommended Posts