Klara Posted Thursday at 14:40 Posted Thursday at 14:40 Brzo, uvek ih imam u blizini. Koji kupovni kapućino volite? (mislim na one koje možemo pronaći u radnjama, ne na lokale) Nek odgovori neko ko ih pije.
Sandradjer Posted Friday at 07:55 Posted Friday at 07:55 Ne pijem Da li vise polazete na sexy top ili sexy gace? 1
Max Morlock Posted Friday at 08:09 Posted Friday at 08:09 ćega. (mada, ako je do polaganja, polažem na oba ) Da li ste kupovali donji veš na Temuu?
Milosh76 Posted Friday at 08:32 Posted Friday at 08:32 😂 Nisam nikad nista kupio na Temu Sledeci ceka paket sa alija/temua da stigne ovih dana
Leia Posted Friday at 08:35 Posted Friday at 08:35 Nikad temu nikad ali, retko bilo šta naručujem online osim hrane Držite li se još uvek onih NY resolutions? Hehe..
Max Morlock Posted Friday at 08:37 Posted Friday at 08:37 Ajbg, Temu bio ekspeditivan i stigli paketi pred N.G. a Ali će krajem meseca, tako da nisam sledeći...
Shan Jan Posted Friday at 08:52 Posted Friday at 08:52 16 minutes ago, Leia said: Nikad temu nikad ali, retko bilo šta naručujem online osim hrane Držite li se još uvek onih NY resolutions? Hehe.. Digo ruke Cemu se nadate u NG
Klara Posted Friday at 09:59 Posted Friday at 09:59 Pravdi. I boljim ljudima. Kom poklonu ste se obradovali?
Shan Jan Posted Friday at 11:32 Posted Friday at 11:32 Previse ocekujes za ovaj svet i posebno ovu zemlju. Neki secret Santa mi dao futrolu za pasos, realno me zna pa otud i mala radost ko god da je. Kako se zvala vasa prva ljubav?
Serena Posted Friday at 13:08 Posted Friday at 13:08 (edited) Nenad, trajalo kratko posle toga se jako dugo nismo videli do jedne svadbe, pre par godina. Moj brat zenio sina, on udavao cerku kako li se samo nadjose Pravili smo se da se ne poznajemo. Isto Edited Friday at 13:09 by Serena
Klara Posted Friday at 13:34 Posted Friday at 13:34 Milan i Nemanja. Sve neki kraljevići, carevići. Da li ste se smejali na slikama sa Deda Mrazom ili plakali i otimali? : D
Recommended Posts