Mil@n Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Čekam dao skinem 1923 sa torrenta u pristojnom snimku jer je na showtime-u bitrate tipa 3mbs. Isto.
Filozof manijak Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jesam, kao zaklan Da li ste nekad strancu prevodili idiom spava kao zaklan? 1 2
Svemir Zeka Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 hours ago, Klara said: Zašto ne spavaš?.. (♡) Da, poslednjih noći kao da neću da spavam, a stravično mi se spava. Razmišljala sam noćas o tome, odmah kao da nešto nije u redu
Svemir Zeka Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mučim se budna dok mi ne padne glava Nije normalno ponašanje
Shan Jan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Filozof manijak said: Jesam, kao zaklan Da li ste nekad strancu prevodili idiom spava kao zaklan? Nisam al sad moram Koji vam je omiljeni strani narod?
Svemir Zeka Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Turci 12 minutes ago, Shan Jan said: Koji vam je omiljeni strani narod? Oh wait.. Isto
Klara Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Italijani, Grci i Makedonci. Sa kojim se aforizmom Duška Radovića, a po pitanju žena i muškaraca, najviše slažete?
Nikodije Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Žene su nekad bile neravnopravne sa pravim muškarcima, danas su ravnopravne sa nikakvim Isto
Klara Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago "Danas se igra večiti derbi i 50 000 muškaraca biće na stadionu, što znaći da će 50 000 žena imati priliku da ih prevari, ali neće imati s kim jer će svi pravi muškarci biti na stadionu." Lol Pitanje sa 202: šta ste najčešće guglali ove godine?
Recommended Posts