Shan Jan Posted December 9 Posted December 9 Kuvao bih da ima neko da pocisti posle Koja vam je zelja za sledecu godinu?
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 On 7. 12. 2024. at 8:47, Shan Jan said: Kakve jakne volite? Ima stravica varijanta fajerke u aktuelnoj kolekciji Uniqlo, oko 90 jevrića u Jevropi 1
Sandradjer Posted December 14 Posted December 14 Stanje koma ali kad sam otvorila oci kraj spavanju. Uzbudjenje zbog dana koji sledi Kako ste jutros?
Leia Posted December 14 Posted December 14 Jezivo, sinoc sam se tako najela slatkisa da mi je jutros bukvalno zlo Isto 1
Klara Posted December 14 Posted December 14 Potišteno... Biće bolje 2095. Koliko dugo vam traje najdraže prijateljstvo?
Sandradjer Posted Monday at 06:03 Posted Monday at 06:03 Nemam najdraze prijateljstvo, i kraca i duza prijateljstva su mi podjednako vazna (imam i s kim sam se rodila, a imam i kao odrasla upoznala). Da li volis slaninicu? 1
Shan Jan Posted Monday at 07:00 Posted Monday at 07:00 Koja poznata licnost vam je bio vau u detinjstvu? 1
Klara Posted Monday at 11:58 Posted Monday at 11:58 U ranom detinjstvu Dejvid Atenboro. U kasnom detinjstvu jedan kraći ah-vau bio je Boris Tadić. Brzo sam se opametila i vratila na Stivena Fraja. <3 Isto.
Filozof manijak Posted Monday at 13:06 Posted Monday at 13:06 Dejvid Belami, taj je jeo šta je hteo Koje poznate ličnosti ste se plašili u detinjstvu?
Recommended Posts