villiem Posted December 7 Posted December 7 (edited) Dugacke zimi, to mi nova moda, bez teksta ako moze Jel nosite dukseve sa kapuljacom, bilo gde Edited December 7 by villiem
Svemir Zeka Posted December 7 Posted December 7 5 hours ago, Shan Jan said: Koja boja vam najbolje stoji? Crna i crvena. Najsrećnija sam pod vodom. Kakav temperament vas privlači?
Klara Posted December 7 Posted December 7 9 minutes ago, Svemir Zeka said: Kakav temperament vas privlači? Volim vedre, razigrane i zabavne ljude, a smirene. Isto.
Sandradjer Posted December 8 Posted December 8 Six pack ili minimim four pack temperament Biceps ili triceps?
Shan Jan Posted December 8 Posted December 8 Sta je six pack temperament? Triceps. Bicepsi su za pokazivanje, tricepsi odradjuju posao. Manboobs ili gluteus? 1
istine crno bijele Posted December 9 Posted December 9 On 8. 12. 2024. at 9:32, Sandradjer said: Biceps ili triceps? Искрено, никад нисам погледао на сликама да видим где се који налази, вежбам због ради здравља, не из позе. Да ли делите моје мишљење да је Мустанг трајно банована због физичког изгледа? Нисам од оних што су претерано бацали очи, што би рекао гос'н Штулић, на њене слике, најчешће нисмо учествовали на истом опсегу форумских тема, нисмо ни истомишљеници у многим стварима (осим можда да је суфицит бољи од дефицита) , не могу рећи ни да ми недостаје, јер имам ту привилегију да је виђам и ван форума, не могу рећи ни да ми је потребна као "форумски савезник", јер сам духовно јак да се дискусионо рвем са десеторицом, само форумске хијене дискутују у чопорима... Него из научних разлога желим да схватим како је могуће да се тако иконична ППП персона трајно банује, то је у рангу да неко уништи динамитом 10% сопствене инфраструктуре. Емпиријска грађа ми увек покаже једно те исто, људи који су регрутовани у духовне љотићевце поседују толико незадовољство собом да комплетну естетику теже да ускладе са тим својим незадовољством, прво уклоне лепе дискусије и лепе мисли, онда и лепе људе. 4
ubibobi Posted December 9 Posted December 9 Medeni navija za crno bijele @istine crno bijelenije mustanž banovana, može da se vrati kad god poželi, prenesi joj to kad je budeš video
istine crno bijele Posted December 9 Posted December 9 2 minutes ago, ubibobi said: nije mustanž banovana, može da se vrati kad god poželi Хмм.
Recommended Posts