Milosh76 Posted December 4 Posted December 4 Ucinio bih da se rodim u Americi umesto sto su se moji tek vencani roditelji vratili za Srbiju isto
Milošica Posted December 4 Posted December 4 Zamisli koliko bi to uticalo na podznak, i samim tim na sve ostalo. 1
Filozof manijak Posted December 4 Posted December 4 29 minutes ago, Milosh76 said: Ucinio bih da se rodim u Americi umesto sto su se moji tek vencani roditelji vratili za Srbiju isto Dedu Fahri Musliua Isto
Milosh76 Posted December 4 Posted December 4 54 minutes ago, Milošica said: Zamisli koliko bi to uticalo na podznak, i samim tim na sve ostalo. Ti mi reci... Detroit 28.01. 8:40 😁 29 minutes ago, Filozof manijak said: Onda bi garant navijao za Patlidžan Nikada!
Milosh76 Posted December 6 Posted December 6 (edited) Koliko je sada sati u Melburnu? Edited December 6 by Milosh76
Klara Posted December 6 Posted December 6 (edited) U istoriji ništa, privatno...hm, da su moji nekako ostali u Ljubljani, pa da me je preskočilo sve loše od 2004-2024. @Milosh76 Ne, iako si promašio temu. : ) Ako sad zatvorite oči, šta vidite? edit: Milošeeee, hahah Edited December 6 by Klara 1
Milosh76 Posted December 6 Posted December 6 24 minutes ago, Klara said: Ako sad zatvorite oči, šta vidite? Ledenu Dorinu 😁 Isto 1
Klara Posted December 6 Posted December 6 Vidim more noću, svetli grad sa druge obale. (malopre mi je mala lisica u noći pretrčala put 😍) Jel postoje korice knjiga koje vam se mnogo sviđaju?
Svemir Zeka Posted December 6 Posted December 6 Sve verzije, svih izdanja su fenomenalne. Samo je Geopoetika stavila u bezvezne korice. Isto.
Sandradjer Posted December 7 Posted December 7 (edited) Ona u mojim rukama Zimske cipele sa pertlama ili bez pertli? Edited December 7 by Sandradjer
Shan Jan Posted December 7 Posted December 7 Jaoooj... obozavam ali trenutno nemam odgovarajucu velicinu. Dobra ideja da kupim za novogodisnju zabavu Kakve jakne volite?
Leia Posted December 7 Posted December 7 Sportski ali jednostavno, bez detalja i natpisa I samo najlaganije, od kaputa i masivnih jakni me boli kičma Isto
Recommended Posts